Dao in colo.nu te merita! cauta alta prietena! de aici macar ai invatat sa nu ai incredere. e clar ca e vipera
tu meriti mai mult. parerea mea
Funda?
Pai dk zici ca este cu mai multe fete iti zic sa nu te mai impacii cu ea...pentru ca asa o sa faca mereu intelegand ca este prietena ta...stiind ca prieteni cei mai buni nu se barfesc nu se folosesc unii de ceilalti
o seara placuta
Nu stiu cum ai putut sa forumulezi intrebarea spunand, "prietena mea cea mai buna". cel mai bun raspuns care l-ai putea primi a fost asta
Paiu incep prin a spune ca nu-ti este prietena, este pe interes dar pe de alta parte, in subconstientul ei, regreta faptul ca tu ai aflat adevarata ei parere despre tine. Insa sfatul meu cel mai bun este efectiv sa o ignori, pentru ca astfel de persoane nu merita atentia ta. gaseste-ti pe cineva care sa-ti fie la bine si la rau, indiferent de situatie! Asta inseamna cu adevarat prietenie adevarata. Vorbesc strict doar din experienta proprie. Nu merita sa fie in viata ta! Si fii sigura ca daca tu refuzi sa mai fi prietena ei, n-o va durea prea tare chestia asta, pentru ca isi va gasi pe altcineva sa foloseasca.
Ai un iubit? daca da tine-l bine ca vrea sa ti-l fure
Ai mai multi bani decat ea? Atunci fereste-te bine
DIn ce relatezi tu aici ea nu iti este prietena buna. Se folosestee de tine si profita de increderea ta.Rupe incet, nu foarte brusc, relatia cu ea, si sfatul meu este sa iti gasesti prieteni f buni pe parte masculina. Eu nu am prietene fete deloc decat cunostinte cu care sunt in relatie stricta de colegialitate, am numai prieteni baieti si sunt mai de incredere decat oricine
Si mie mi s-a intamplat asta cu prietena mea, eu nu am iertat-o chiar daca mi-a cerut de vreo 100 de ori scuze, ne-am si batut intr-o zi, dar acum imi pare rau...Eu zic sa ii dai o a 2ª sansa!
Fai acelasi lucru ei sa vezi km reactioneaza, s daca iti zice dc ii faci asta ii explici sh o sa-i para rau... ii mai dai o sansa sh daca o incalca ii dai "ignore"
Clar nu este o prietena adevarata. Daca te impaci cu ea, oricum nu o sa mai fie niciodata ce a fost. Si eu sunt in aceeasi situatie. Prietena mea (eram prietene de 10 ani) incepuse sa ma barfeasca, sa spuna lucruri despre mine care nu erau adevarate, etc. Acum am lasat loc de ~buna~ si ~pa~, dar doar atat.
misauratcuviata întreabă: