anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietena mea de 60 kile, 1.60 inaltime si 12 ani a fost la sala si nimic stiti ceva regim?

Răspuns Câştigător
| Byencutzz a răspuns:

laughingNu`mi spune ca esti ca mine? da`mi un regim sa-l tin o saptamana sa slabesc mult laughing sa devin next top modelwinking... ( si acum sunt asa - alerg intr'o zi de fac febra ca sa slabescoh go on) ...nu putem sa vorbim de regim la varsta voastra, nu este sanatos. Ce "regim" ar fi potrivit pentru voi este asa:
- fructe: stim ca fructele sunt sanatoase si nu te ingrasa ( bine dar nu in cant mari) fructele recomandate ar fi: merele, ananasul, portocalele, pomelo... iar cele mai putin recomandate : banane, struguri; cele care contin o cantitate mare de zaharwinking
-Sucurile: ah cand ajung la categoria asta mi se face raulaughing in loc de un pahar de coca cola cu gheata sa bei apa, insa pentru noi fetele trebuie sa ne sacrificam.Nimeni nu zice sa nu bei sucoh go on dar nu de setewinking
-legumele : sunt foarte importante. Sper ca stii ca legumele odata fierte isi pierd din vitamine, dar nu sunt asa daunatoare ca cele prajite. Legumele pot fi foarte gustoase daca sti cum sa le abordezi.
Sportul este si el foarte important in viata omului.Stii tu ca vedetele p langa o tona de fond de ten au un corp superb si la 40 de ani +. Sportul se poate face in aer liber : la orele de sport, alergatul chiar si iesitul cu prietenele ba cu rolele ba p joswinking; sau in casa: eh aici e mai greu; poti face anumite exercitii pentru fese pentru abdomen... dar in casa e mai uratsad
Eu intr'o saptamana am slabit bine pentru ca n'am mancat dupa 7 + ca beau multaa apa:X. va urez succes:* si sper sa slabitiwinking

4 răspunsuri:
| Savy a răspuns:

Nu ii trebuie un regim ci o dieta moderata cu lipsa de sedentarism. Vezi pe www.cum-sa-slabesti.savy.ro ceva solutii.

| Byencutzz a răspuns:

laughingNu`mi spune ca esti ca mine? da`mi un regim sa-l tin o saptamana sa slabesc mult laughing sa devin next top modelwinking... ( si acum sunt asa - alerg intr'o zi de fac febra ca sa slabescoh go on) ...nu putem sa vorbim de regim la varsta voastra, nu este sanatos. Ce "regim" ar fi potrivit pentru voi este asa:
- fructe: stim ca fructele sunt sanatoase si nu te ingrasa ( bine dar nu in cant mari) fructele recomandate ar fi: merele, ananasul, portocalele, pomelo... iar cele mai putin recomandate : banane, struguri; cele care contin o cantitate mare de zaharwinking
-Sucurile: ah cand ajung la categoria asta mi se face raulaughing in loc de un pahar de coca cola cu gheata sa bei apa, insa pentru noi fetele trebuie sa ne sacrificam.Nimeni nu zice sa nu bei sucoh go on dar nu de setewinking
-legumele : sunt foarte importante. Sper ca stii ca legumele odata fierte isi pierd din vitamine, dar nu sunt asa daunatoare ca cele prajite. Legumele pot fi foarte gustoase daca sti cum sa le abordezi.
Sportul este si el foarte important in viata omului.Stii tu ca vedetele p langa o tona de fond de ten au un corp superb si la 40 de ani +. Sportul se poate face in aer liber : la orele de sport, alergatul chiar si iesitul cu prietenele ba cu rolele ba p joswinking; sau in casa: eh aici e mai greu; poti face anumite exercitii pentru fese pentru abdomen... dar in casa e mai uratsad
Eu intr'o saptamana am slabit bine pentru ca n'am mancat dupa 7 + ca beau multaa apa:X. va urez succes:* si sper sa slabiti:*

| Byencutzz a răspuns:

Scuze pentru repetare, pc e prostoh go on mi s`a bloc si m apasat de doua ori blushing sorry:*

| Lilly095 a răspuns:

N primul rand ar trebui sa-si schimbe modul de alimentatie, alegand mese dese, la ore regulate, produse hranitoare si nu alimente cu multe calorii. Micul dejun este obligatoriu, furnizand energia necesara pentru intreaga zi. Pranzul trebuie sa fie consistent, bogat în proteine. Cina trebuie sa fie mai usoara si nu foarte tarzie(sa nu mai manance nimic dupa ora 18-19).Pentru a slabi trebuie deci sa manance sanatos dar si sa faca si mult sport, exerxitiul fizic fiind de asemenea foarte important.Un site unde gasesti modalitati de a slabi este: http://www.infoslabire.ro/......grasi.html sau un site cu alimente sanatoase care nu contin calorii:http://www.femeia.ro/.......html.Sper sa reuseasca sa slabeasca, daca asta isi doreste dar totusi 60 de kg nu e chiar asa de mult :)... Funda?