| deyu121 a întrebat:

Prietena mea de o viata mi-a spus:eram ieri toate si stateam sau mai bine zis aveam grija de surioara de un an mai mica a prietenei mel.Repet prietena mea cea mai buna mi-a spus ca in timp ce stateam cu spatele la(Mara),prietena mea care are sora mai mica se stramba la mine si nu ma lasa pe telefonul ei doar pe(Ana),prietena mea de-o viata.M-am suparat si am plecat acasa fara sa ma vada. Dupa cateva minute am venit inapoi,iar Ana mi-a spus ca in timp ce am plecat eu Mara a spus:Ce bine,insfarsit numai noi doua,ce bine e fara ea, nu aveam chef de ea(adica de mine).Ana a zbierat pe ea si a venit l-a mine acasa si mi-a povestit totul.Mai tarziu Mara mi-a spus ca Ana a spus prima ca nu are chef de mine.Am sunat-o pe Ana si a recunoscut.A psus ca a facut o privire care a facut-o sa spuna asta.Acum vie la mine, ma suna pe toate telefonele(Mara)dar eu nu ii raspund. Tatal meu spune sa o las naibii in pace ca e o smechera(Mara)Va rog ajutati-ma cu o replica si pentru Ana si pentru Mara (mai ales).O replica cu care sa le fac sa sufere si sa isi inchida gura aia.(psss:o replica blanda pentru Ana si o replica apriga pentru MARA)fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a

Răspuns Câştigător
| AnaMalina22 a răspuns:

Spune-le
Am avut incredere in voi dar s-a dovedit ca sunteti doar niste paraziti pe pamant.
Apropo daca ati avea un creier in plus ati avea in total UN CREIER.
Lasti-ma in pace, cum ar fi trebuit sa o faceti acum mult timp.

Sper ca te-am ajutat.(poate nu e asa bland sa zici asta doar ca le inchizi gura repede.)
Apropo, daca zici asta dupa ce termini pleaca de acolo fara sa zici nimic si sa nu le mai poti auzi pe ele,

bafta!
Funda?

2 răspunsuri:
| timeOUT a răspuns:

Replica : Iesi acas'! laughing, si nu glumesc...

| MymyMihaela a răspuns:

Pentru Ana: Scuze acceptate, incredere pierduta! Pentru Mara: M-ai mintit, m-ai pierdut.