| Pawesome a întrebat:

Prietena mea e extreµ de suparata (nu doar pe mine) si nu stiu de ce.Am discutat cu o alta prietena de a ei si a zis ca la fel e si cu ea.De obicei mergeam impreuna la scoala si acum nu mai vrea.Are tot felul de mesaje cu fake friends.Ce doamne sa fac? Nici la telefon nu ne mai raspunde...

Răspuns Câştigător
| CorinaaMee a răspuns:

Da-i ceva timp; nu tot insista sa-ti spuna pentru ca nu o va face. Vezi ce se intampla. Poate face acest lucru doar pentru ca voi sa-i dati atentie.

| Pawesome explică (pentru CorinaaMee):

Nu am insistat.Am intrebat-o o data, dar pe zi ce trece e mai distanta

| CorinaaMee a răspuns (pentru Pawesome):

Eu nu ti-am reprosat ca ai insistat, doar te-a sfatuit sa nu faci astahappy

happy ok.Dar pana la urma ce sa fac? Nici nu stiu ce am facut sa fie suparata

Cred ca cel mai bine ar fi sa o lasi in pace, daca nu vrea sa vorbeasca cu tine( nu ca ai fi insistat, eu ma refer sa nu vorbesti cu ea nici tu). Parerea mea este ca se va intoarce la prietenii eihappy

Cel mai mult ma ingrijoreaza ca nu vorbeste mai cu nimeni, si ca nu a mai fost niciodata asa. Oricum, ai funda

Multumesc, sper ca totusi ti-am fost de ajutor!

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gandeste-te ca nimic nu dureaza la nesfarsit. Poate a trecut printr-o faza urata cu familia sau cu unii prieteni, si are nevoie de putin timp pentru a se aduna.E fata, incearca sa intelegi ca asa sunt ele:cand dau de ceva ce nu le place sau le enerveaza, se refugiaza intr-un loc ascuns numit propriul suflet.Gandeste-te la ce ti-am zis!

| Pawesome explică (pentru anonim_4396):

1.Sunt fata.
2.O cunosc pe mama ei si nu s-a intamplat nimic recent care s-o supere.
3.Se comporta asa cu prietenii nu cu parintii