| Chocolate a întrebat:

Prietena mea e interesata sa paraseasca tara singura, cu autocarulhappy...parintii sunt de acord, dar e o problema, este minora...are voie sa treaca granita? am nevoie de raspunsuri urgent

5 răspunsuri:
| elena a răspuns:

Dar de ce asa urgent, nu mai poate astepta pana la majorat sau vrea sa vina dupa tine? Ma intreb, oare care parinti ar spune fetei lor du-te singura in strainatate stiind ca e minora, ceva este cusut cu ata alba aici, dar asta nu este problema mea, ai primit raspunsurile necesare la intrebarea ta, asa ca "drum bun" si "vant la pupa".

| Chocolate explică:

Eu sunt aici:-W...nu vine dupa mine raised eyebrows...parintii o trimit in germania! ma rog.

miruna-apostol
| miruna-apostol a răspuns:

Prietena ta are nevoie de o incuviintare(intocmita de notar) prin care ambii parinti isi dau acordul pentru ca ea sa parasesca teritoriul Romaniei (daca sunt casatoriti, daca nu cel doar in grija careia se afla) si in care sa se spuna destinatia ei exacta. Ii va folosi la toate granitele, pentru ca un minor nu poate parasi tara fara acordul parintilor.

| afrodita17 a răspuns:

Are nevoie de o procura de la ambii parinti...nu mai stiu cat ajunge acum una ..insa acum 1 an..ma costat 50 de lei...

| redbull a răspuns:

Da asa-i... iti trebuie 2 foi de la Notar care trebuie sa o faca parinti tai si in momentul plecarii o oaie trebuie sa o ai la tine tot timpu si una o da sa zicem unui sofer de autocar ca sunt cel putin 2-3. care " are grija de ea " pna la destinatie... atata tot... acum ii undeva la 70-80 lei big grin