| Diana_7092 a întrebat:

Prietena mea este cam nebuna in ultima vreme. Inainte nu era deloc asa. Dar ea zice ca are o prietena imaginara care o uraste. Si mereu are sh ceva cu mine sh inca 2 fete care suntem prietene bune toate 4 cu tot cu ea. Ne sperie parca. zici ca e nebuna parca e posedata. Nu cred ca mai e o zi in care sa nu ma tachinez cu ea din cauza ca nu ma lasa in pace. ba in ore ma ciupeste etc. Ce pot face ca sa nu mai fie asa. Sa fie ca inate normala. happy Funda:*
Noi ii zicem ca ne placea mai mult iante. Dar acumstraight face
Fara sa ne batem joc acuam sau sa radem ok?

Răspuns Câştigător
| anqutsel a răspuns:

Mi s`a intamplat si mie.
Ignor`o o sa se plictiseasca.
Vazand ca nimeni nu o baga in seama ce sa mai faca
App in ce clasa?
Fiind o clasa mai mare poate are o problema si i`a cauzat o depresie.
Incearca sa vorbesti cu parintii ei despere.Asta
Nu e de gluma
Spune`i exact ce se intampla. Explicale parintilor ei ca s`a schimbat total si iti placea mai mult inainte.
Poate pot lua masuri schimband`o inapoi.cum era aia
Din cate inteleg e ceva destul de...naspha.Te pup

4 răspunsuri:
| Diana_7092 explică:

E in clasa cu mie a7a.happy

| Diana_7092 explică:

Mine*

| ionica56 a răspuns:

Iti dau eu un sfat!

No mai uraa pe wiltaaa x(
Domane cum o ajuns lumea in ziua de azi.
A 7 tea zici? off domane te omoara wilta ai grija!

| AdrianaSmileB? a răspuns:

Mi s`a intamplat si miehappy.`ignoro si la un timp o sa se plictiseascahappyo sa vada ca nime nu o baga in seama nu mai are ce sa faca atunkia si o sa incetezehappy

incearca sa vorbesti cu parintii ei despere asta daca nuhappy

spune`i exact ce se intampla explica-le parintilor ei ca s`a schimbat total si iti placea mai mult inainte poate pot lua masuri schimband`o inapoi cum erahappy.`Baftahappyceaw te pupkisskisseu nu vreau funda vreau doar sa te ajuthappy.'daca nu dai fund anul conteazaoh go onnu imi pasahappyda-mi id tau si vb mai multehappy