| pastilutza_2656 a întrebat:

Prietena mea este ff suparata pentru ca o colega de`a ei este populara.Se strang toti la banca ei si se tin dupa ea.Prietena mea ar vrea sa afle cum poate sa se faca remarcata... fundita:*

Răspuns Câştigător
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei pastilutzalove struck! Sincer, ar trebui doar sa-si schimbe lookul si sa isi faca alti prieteni.Sa nu se schimbe moral.De obicei oamenii tauti si mai ciudati sunt mai bagati in eama deoarece sunt mai interesanti.Multa Bafta!love struck

4 răspunsuri:
| Angeline a răspuns:

Pentru a se face remarcata trebuie sa se aranjeze, sa se imbrace diferit, si sa arate colegilor ei ca ea e mult mai buna ca acea fata. Si ar putea sa-ti faca prieteni mai mari, pentru a le demonstra ca ea e mia buna ca colegii de ani eiwinking

Apache
| Apache a răspuns:

Prietena ar tr sa stie ca pe noi ne doare in cur...

| unknownboy a răspuns:

@mary9607 ai 12 ani laughing? esti praf! Ar trebui sa fie ea si sa nu`i pese de aceste nimicuri laughing

| Onutsu a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa fie mai activa, sa se plimbe si sa zambeasca multa, sa fie comunicativa dar nu prea mult.sa nu fie suparata ca daca asa e ea, daca asa o facut-o Dzeu, sa nu fie suparata tongue Oricum pastilutza va veni o vreme cand nu va conta popularitatea din scoala si denastea. happy Ci cum te descurci in viata. Succes.