| dulc3'maria a întrebat:

Prietena mea este geloasa pe mine, imi spune ca la ea nu se uita baietii doar la mine, ea are sanii mici iar eu ii am mari si la fel si pe chestia asta e geloasa...Cum sa o fac sa nu mai fie asa?sad

Răspuns Câştigător
| pisoias29 a răspuns:

Intr-o prietenie adevarata nu ar trebui sa existe invidie in primul rand...fiecare persoana are cate ceva frumos si are calitatile si defectele ei

9 răspunsuri:
| roxyema a răspuns:

Pai si eu am o prietena la care se uita de obicei baietii la ea...si nu pentru sani... k nu are nimic...nici cat mine... dar se da si ea mare... iar la fata ei tot nmn nu e interesat sau de altceva...tozti asteapta momentul oportun in care sa se intoark cu spatele si sai priveask fundul urias...acum a devenit curva cl...nu recunoaste... dar tozti sunt de acord cu asta si eu de asemenea...m-am certat cu si ea vrea sa ne impacam si eu nu mai vreau...nu umblu cu curvele...cat despre povestea ta...pai...sa ma gandesc... spune-i k nu cont k baietii nu se uita la ea...sa se aranjeze putin mai mult...si sa aiba mereu in minte:"Nu poti spune ca placi pe cineva pentru felul cum arata...ci pentru ceea ce estebig grin"...baietii se uita k sunt interesati. dar daca ar cunoasteo sunt sg k sar uita la ea... tb doar sa aiba putin farmec si sa dezvaluie cine este ea cu adevarat...:d

| Mwhahahaa a răspuns:

Buna

Ce sa-i faci!?
Din pacate mama natura nu e generoasa cu toate fetelelaughing
xoxo.

Shin
| Shin a răspuns:

Eh. asta e, ghinionul ei... Acum exista tehnica corectoare pentru orice gust si buzunar, deci nu e sfarsitul lumi happy And you do seem to have some nice boobies happy "Booooobiesss" tongue
Numai bine, Shinwinking

| marsy a răspuns:

Normal. k fiecare din are are ceva gelozie. dar daca este prietena ta ar trebui sa nu se gindeaska la gelozie.
vb cu ea. spune-i k fiecare fata are ceva dosebit. nu conteaza doar sanii
skoate-i in evidenta ceva. ce are ea happy
aa... si la urma urmei ii vor creste si ei sanii tongue

| r8driver a răspuns:

Sti cum a-m anteles eu intrebarea ta?

K vrei s-a te lauzi. chiar esti asa de frumoasa?

| buburuzzz a răspuns:

Explica-i faptul ca si ea are unele avantaje din orice minus al ei.....sinii mici mereu vor arata perfect in orice(un sutien potrivit si inainte)iar daca nici asta nu ajuta atunci va trebui sa apelezi la unele siretlicuri...complimente de la baieti(cunoscuti de-ai tai desigur)...asta doar daca cu adevarat vrei sa se simta bine si ea in pielea ei!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i ca pe la 35 de ani cand ai tai or sa se mai lase ai ei vor fi drepti si tepeni ca la pustoaice.

Răspuns utilizator avertizat
| Andy~~Black~~Underground~~Mafia a răspuns:

Poi cine nu sar uita la tine