Ii poti oferi un sfat, dar mai mult nu, sigur ai vazut un caz in care o persoana oricat ar fi avertizata cu privire la un anumit lucru, pana nu se da cu capul, nu se potoleste. Cum simte, asa va face, indiferent de ce ii spui. Daca tipul era sec in trecut cand ea dadea mesaje lungi, tot sec e si acum, problema e daca ea poate vedea acest lucru sau nu. Daca face greseala sa se impace, tot ce poti face, e sa-ti pregatesti umarul pe care o sa planga dupa.
Cum o pot motiva? Cum o poți motiva, ca să ce? Ca să rămână cu tine? Ai auzit expresia, dragoste cu sila nu se poate?
Oare să tot tragă speranță la el? Din cum se poartă la beție, se pare că da.
Cu toții avem ceva pus deoparte, nu? Desigur. Eu de exemplu am cam vreo 7 ( șapte) chestii puse de o parte. Asta se pare că nu m-a împiedecat să am o viață cu actuala colegă de cameră de 50 de ani împreună, așa cum se zice, la bine și la rău.
Așa că, să o intrebi așa, atunci când e trează, bine înțeles.
Așa să îi spui.
Cu toții avem ceva pus deoparte. Tu îl ai pe... ( aici pui numele tipului). Dar hai să ne clarificăm. Vrei ceva de la mine, acum și pe viitor, sau nu? Dacă vrei, spune! Dacă nu vrei, du-te cu Dumnezeu, spre viitorul tău, pus deoparte de El, cu marea Sa milă de oameni! Amin!