Cu, zicea criticul! Am si eu o prietena care face asa si o cheama Evelina ... Bine, nu e chiar prietena... cRED CA AR TREBUI SA SCHIMBI SUBIECTUL MAI SUBTIL (cum spunea criticul). Insa daca te enerveaza asa tare, spune-i calma, si poate va intelege.
Iti scriu o nostimada, lucram in colectiv de barbati -eram singura-, aveam activitati la care participau foarte multe persoane feminine si numai ii auzeai - priveste ce craci sau sut are aia, eu ma uitam, -... ce balcoane, eu ma uitam, - ce ochi frumosi... ce urata, eu ma uitam si de-atunci, merg pe strada si ma uit la femei (in sensul normal) si nu la barbati. Mai, dar sunt niste frumoase...Morala? Ghici?
Greu de inteles problema ta.
1. Daca faptul ca vorbeste mereu despre baieti te streseaza, poate fi deopotriva o problema a ei, dar si a ta. Bine ca nu vorbeste mereu despre nave cosmice, cutremure, sau alte chestii de-astea. E normal la o anumita varsta sa vorbesca fetele despre baieti si invers.
2. Spui ca o cheama Ioana. Ce trebuie sa intelegem? Ca daca nu ar fi chemat-o asa, nu te-ar mai fi stresat, sau nu ar fi vorbit tot timpul despre baieti? Cred ca nu are nici o legatura cu numele.
3. Ce poti sa faci? Sa incerci sa te comporti normal pentru varsta ta. Daca poti sa te implici intr-o discutie despre un anumit subiect (fie el si despre baieti), atunci continua, daca nu, evita in mod discret, politicos.
Bafta!
Daca iit este prietena at va trebuie sa t inteleaga.
spune-i ca nu iit plac asa mult subiectele legate de baieti...ok.sa o intelegem.cate o barfa mik dsp baieti mai merge asa din cand in candinsa nu mereu.devine plictisitor sh stresant. explica i cu frumosul ce nu iti convine
Explica-i ca nu suporti ca defiecare data ea sa iti vb despre asta.Daca este o prietena adevarata va intelege.
Succes!
Si eu am o prietena mereu vb despre baieti... ...
si nici mie nu-mi place.
si umbla dupa ei...
si se tot da mare...
dar am incercat s-o schimb si am reusit... i-am zis ca daca mai face asa pe mine nu ma mai are prietena si o renuntat la chestia cu BaIETIIII...
las'o in pace zi ce nu-ti convine la ea... zi totul pe fata si daca tie prietena adevarata oo sa te inteleaga...
Panda15 întreabă: