| LoriWitch a întrebat:

Prietena mea isi face ziua de nastere si nu prea stiu ce sa ne jucam.Si-o face la bloc, daca asta va ajuta sa va ganditi...N-am gandit la Adevar sau provocare dar baietii nu prea vor... Vom mai juca si miima. Daca puteti da mai multe jocuri si regulile lor(a celor necunoscute)P.S. Avem 13 ani Cls a VI

Răspuns Câştigător
| mariutsa1234567890a a răspuns:

big grin hah. Un joc ar fi persoana respectiva
Ca si la adevar sau provocare o persoana intreaba, adic da porunci, dar ceilalti isi spun la ureche cate un nume de-a persoanelor care se joaca. si peurma cand au terminat de a-si spus numele..persoana care da poruncile spune. Du-te la persoana respectiva si ia-o in brate, sau da-i un sarut pe obraz, sau fa-i o declaratie de dragoste!
P.s> fetele spun nume de baieti unele la altele, si baietii spun nume de fete.
Sau de-a chit, meau, ham big grin
Toti stau asezati undeva, jos spre exemplu si e nevoie de doua persoane care stau spate in spate. Una sta cu fata la cei care joaca, dar cealalta sta cu spatele, spate in spate. Persoana care sta cu fata la cei care joaca, zice : chit si o ridica in spate pe persoana din spate, dar concomitent numara in gand, deci chit e la prima persoana care joaca, miau la a doua, ham la a treia si tot asa, pana cand persoana care sta cu spatele spune stop.si la cine a cazut stop, se ridica si zice sa aleaga o culoare cel care a zis stop..si el alege dar nu are dretul sa se intoarca sa vada la cine i-a cazut, si peurma persoana care a fost ridicata in picioare, vine in locul persoanei care spunea chit, miau, ham si persoana care spunea se pune deja in locul celeilalte care a spus stop, si cealalta isi ea locul alaturi de ceilalti.
Culorile pentru acest joc :
Rosu-un sarut pe buze
Verde-sarut pe mana
Galben-sarut pe obraz
cafeniu-imbratisare
alb-o palma peste fata
negru-un picior in fund.
Daca nu ai inteles, eu pot sa-ti dau skype, mess. te apelez si iti explic.
Oricum bafta :*

| LoriWitch explică (pentru mariutsa1234567890a):

Da-mi idu de skype mess nu conteaza... ca nu am inteles

| mariutsa1234567890a a răspuns (pentru LoriWitch):

Ton4ykk_8 skype!

| LoriWitch explică (pentru mariutsa1234567890a):

Poate imi mai si accepti cererea

3 răspunsuri: