Iao incet incet si o sa iti dai seama in timp si daca te inseala asta nu este iubire!
Funda?
Bună.
Frate? Unde ți-e bărbăția?
Las-o! Din moment ce te înșeală, nu te merită!
Știu că nu vrei să o pierzi, e greu, dar nu trebuie să ai o astfel de "poamă" lângă tine.Va veni rându să stai și tu u altele.
O să se întoarcă roata și o să fie la picioarele tale.
Nu vrei sa o pierzi, dar ea nu iti e fidela. pe romaneste - iti poate da papucii cand are ea chef-. stiu ca esti trist si dezamagit. intre voi exista o legatura care cu greu poate fi rupta. gandeste-te ca ea nu e singura fata cate te apreciaza si te iubeste (daca te iubeste) mai sunt multe, chiar daca nu crezi, eu sunt sigura de asta. daca tu vrei sa ii acorzi o seansa sa se indrepte, e doar alegerea ta. i-a lucrurile pas cu pas si nu te pripii. eu iti doresc mult noroc in ceea ce vrei sa faci:*
Faza e ca eu as face orice pentru ea... mas si sinucide daca e cazul...
Stop! Nu trebuie!
Ce are ea? E făcută din aur?
Lucian, sunt și alte fete.
Da dar niciuna nu-i ca ea. tocmai m-am despartit de ea si is cu moralul la pamant, ies putin afara. nu ma voi mai intoarce.
Da nu-i ultima, dar e prima care imi doresc sa se intoarca, simt nevoia sa vorbesc cu cineva... parca n-am pe nimeni
Bună.
Apreciez că deşi ea e infidelă, tu încă o mai vrei. Dragul meu, crezi că infidelitatea ei se va opri, daca nu faci ceva? Ei bine, nu prea cred. Ar trebui totuşi să porţi o discuţie cu ea. N-o forţa să stea cu tine dacă ea nu vrea asta. Te va urî. Întreab-o dacă te mai iubeşte, cere-i motivul pentru care a făcut asta. Şi. Apoi decizi dacă mai merită să continuaţi relaţia sau nu. Oricum, baftă :* Sper că te-am ajutat.
Nu vorbi asa. Nimeni, absolut nimeni nu merita ca tu sa iti dai viata pentu el. esti special. Nu te cunosc, dar am un sentiment ca am dreptate. Chiar esti dispus sa faci orice pentru ea? Cu siguranta raspunsul e afirmativ. Dar mai gandeste-te...ea merita ca tu sa faci totul pentru ea?
Da, merita. imi poti da id-ul tau? sa ma mai ajuti, m-am despartit de ea si trec intr-o perioada mai grea si mi-ar placea sa vorbesc cu cineva atunci cand simt nevoia
Bocanca.luisa
scuze ca nu am raspuns mai repede. cand simti nevoia poti sa vorbesti cu mine despre orice. stiu sa ascult
ale0409 întreabă: