| MirabellaDewis a întrebat:

Prietena mea mi-a facut cadou un jurnal (secret), iar eu nu stiu ce as putea scrii in el...Imi puteti da niste idei sau site-uri? Fundita happy

11 răspunsuri:
| whatevernvm a răspuns:

Nu trebuie sa iti dam noi idei. happy
Intr-un jurnal scrii despre viata ta de zi cu zi, despre gandurile tale, emotiile tale, despre zilele importante din viata ta si intamplarile importante care te-au marcat.
Eu spre exemplu tin un jurnal de vreo 2 ani pentru ca acum cativa ani am gasit un jurnal de al mamei mele din perioada in care era insarcinata cu mine si mi-a placut sa citesc asta, asa ca mi-am propus sa scriu si eu pentru a il arata copiilor mei cand vor fi in perioada pubertatii sau, de ce nu, sa il recitesc chiar eu dupa ceva timp happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne,cea mai infatilă şi stupidă întrebare de până acum. Ce ai putea scrie într-un jurnal?!

*I don't want to live on this planet anymore*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un jurnal-deci scrie despre VIATA ta!

| horansgang a răspuns:

Ohhhhh. jurnale şi iar jurnale. eu ţi-aş sugera să-ţi scrii despre un hobby pe acolo, dar secrete intime nu prea. cine ştie cine-l găseşte şi se apucă să citească. nu poţi avea încredere în nimeni în ziua de azi.

| Qweerrrtttyyy a răspuns:

In functie de ce gandeste prietena ta despre tine ai putea sa scrii si tu.

| MariaBeatrice a răspuns:

Poţi face atâtea cu un jurnal. Uite, îţi dau nişte idei, poate te ajută :
-Dacă te pripeci la desen, poţi desena ce doreşti tu. inimioare, floricele, steluţe. laughing
-Poţi scrie citate care te-a impresionat. Ştiu şi eu, poate auzi unul pe la televizor, sau ai găsit unul pe internet.
-Poţi să consider acel jurnal singurul tău prieten care nu te va trăda niciodată şi vei scrie în el tot ce simţi tu, trăirile tale, gândurile tale cele mai ascunse.

Cam atât mi-a venit mie în minte! Sper că te-am ajutat! :*

| GeooGeorgianaBotea1996 a răspuns:

Poti sa iti scrii gandurile tale

| Nikoo12 a răspuns:

Trebuie sa scrii gandurilee, sentimentelee, saau oricee iti trecee prin caap :*

| White100 a răspuns:

Tu esti autorul jurnalului. Poti sa scrii gandurile, trairile tale din ziua respectiva. Secretele tale... Sper ca te-am ajutat happy

| Maka_Caca_1982 a răspuns:

Te pot ajuta eu putin daca nu te deranjez. daca zici ca e jurnal in fiecare seara inainte de culcare scrie ce ai facut in acea zii..si comporta.te de parca ai vorbii cu jurnalul.