Pai nu stiu ce ai putea sa faci in privinta asta, eu zic sa iesi cu ea si sa porti o conversatie, sa-i spui si ei parerile tale, ascut-o si pe ea.si vezi ce se intampla...
Mai intai ar trebui sa o intrebi pe ea sincer daca vrea sa fie cu tine. Daca te place intr-adevar si doreste sa fiti impreuna ea le-ar incalca cuvantul parintilor. Dar daca nu vrea normal ca a invantat asta. Ar trebui sa vorbesti clar cu ea si pe urma cu parintii ei. ( acest sfat depinde de varsta ).
Mai intai ar trebui sa o intrebi pe ea sincer daca vrea sa fie cu tine.Daca te place intradevar si doreste sa fiti impreuna ea le-ar incalca cuvantul parintilor. Dar daca nu vrea normal ca a invantat asta .Ar trebui sa vorbesti clar cu ea si pe urma cu parintii ei . ( acest sfat depinde de varsta ).
Eu cred ca daca te iubeste nu asculta de parinti, nici eu nu am ascultat de ei, ci am riscat pentru fostul iubit...deci vb cu ea, spune-i ca daca te iubeste sa faca acest sacrificiu pentru tine. daca nu va face, atunci inseamna ca nu insemni prea mult pentru ea.