Sigur te inseala prietenul tau cu ea.Mhuahaha
Suna-l repede pe Ernest ca sa vezi ca nu te mint
Pai...eu cred ca a vrut sa te faca geloasa sau sa te supere, e clar ca a facut asta intentionat daca s-a dus la el si l-a pupat de bunavoie.Inseamna ca nu e o prietena de incredere, ar trebui sa o lasi in pace si sa iti pazesti si iubitul de ea.Succes
Bună! Cred că ar trebui să-i mai dai o șansă! Poate a făcut-o din simplă amiciție! De data asta nu îi spui nimic. Dar dacă se mai întâmplă odată așa ceva, spune-i clar care este problema și că nu mai vrei să ai vreo tangență cu ea. Pentru că este prietenul tău și trebuie să fie mai rezervată față de el.
Pe prietenul tău întreabă-l dacă are vreo treabă cu ea, dar nu-i pomeni de „incident", ca să nu pari geloasă. Îl întrebi pur-și-simplu și vezi cum răspunde. Baftă!
Ar trebui sa o ucizi!
tu esti cea mai in masura sa afli raspunsul pentru ca noi nu stim ce fel de relatie e intre voi
Pai daca nu a vrut, de ce a facut-o?
O astfel de persoana nu merita sa iti fie prietena pentru ca e foarte posibil sa mai repete astfel de gesturi si pe viitor.
Sa stii ca. nu prea exista. "CEA MAI BUNA PRIETENA ". sau foarte rar. eu cred ca nu mai merita. prietenia ta
Intrebare la pupat pe obraz? daca da poti sa vb cu ea daca nu ...nu stiu daca mai merita sa vb cu ea!