Îți spun eu ce se întâmpla,bff-ul tau vrea doar puțin timp liber,in care sa nu fie cu tine, am trecut prin asta, si crede-ma ca nu era cea mai mișto senzație sa nu stam împreună timp îndelungat, dar cat timp ne-am depărtat una de alta ne-am dat seama ca nimeni din lumea asta nu ne poate inlocui, iar acest lucru ne-a consolidat prietenia.Deci nu-ți fa griji, fiindcă prietenii de acest gen rămân pe viață, nu sunt trecători. Legătura creata intre voi e ceva care nu poate fi îndepărtat, e ceva veșnic...
Salut! Oamenii sunt atat de schimbatori incat sunt ca si o frunza care ii sufla vantul de ici-colo...
Daca ea chiar nu doreste sa ii mai fi prietena, nu o poti obliga; dar ai grija e cel mai important sa ai grija cui spui de exemplu problemele tale si asa mai departe daca de exemplu i-ai spus vreo problema de a ta asteapta-te sa ii zica actualei sale prietene,, cea care ai zis ca e fitoasa '' sa te barfeasca si sa isi bata joc de tine. prietenii sunt atat de periculosi incat nu sti demulte ori la ce sa te astepti la ei... asa ca cu cat mai putin prieteni si sinceri cu atat mai bine. cat despre tine incearca sa treci peste daca este nevoie cu consiliere si ajutorul unui psiholog; sper sa iti revii si sa treci peste.
Ca si oameni gresim demulte ori involuntar sau chiar voluntar, adica cu vointa. Sper ca acest raspuns sa te ajute, incearca totusi sa mai discuti cu prietena ta si sa o intrebi daca vreaa sau nu sa mai fiti bff sau nu!
Miki_2661 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: