Trebuie analizată bine situaţia. Dacă o numeşti *cea mai bună prietenă* automat o cunoşti îndeajuns de bine încât să îţi dai seama dacă poţi avea încredere în ea şi dacă are dreptate. Şi dacă are dreptate prietena, oricât l-ai iubi pe respectivul, e doar un alt băiat. Băieţi găseşti, dar prieteni adevăraţi... cam greuţ.
Depinde de context...eu tot pe prietena mea cea mai buna, chit ca prietenul meu ma iubeste! Am patit-o o data si pana la urma tot prietenul meu m-a mintit.Dar cred ca ar trebui sa afli singura despre ce e vorba, sa nu te increzi in nimeni.Cine stie, poate pana la urma amandoi au complotat mintindu-te! Afla singura care-i situatia si nu astepta raspunsuri care ar putea fi minciuni!
Eu as crede pe persoana pe care o iubesc enorm si lumea din jurul lui, dar iubirea e oarba deci e foarte posibil sa nu fie cea mai buna varianta
Pana si cea mai buna prtetena te poate trada asa ca incearca sa afli singura adevarul bafta!
Pe nimeni.Am invatat ca nu trebuie sa cred in nimeni. Incearca sa afli tu, nu sa crezi in altii.
Fara dovezi pe nimeni
si mai ales sa nu ai incredere in prietena cea mai buna poate fi geloasa...
funda?
anonim_4396 întreabă:
SakuraRebeca întreabă: