| MihaelaSorina a întrebat:

Prietenei mele cele mai bune ii place de un baiat de la noi de la scoala si nu stie ce sa faca. Imi cere sfaturi si nu stiu ce sa ii spun si chiar imi este mila de ea. Ma puteti ajuta?

1 răspuns:
| MouSSEauChoColat a răspuns:

Sunt singura care crede ca prietena aia esti chiar tu? happy In primul rand trebuie sa-l cunosti... sa-l cunoasca mai bine. Poate ori sa intre in vorba cu l ori sa afle cateva lucruri despre el de la prietenii lui, doar asa ca sa isi dea seama de ce fel e persoana e ca sa stie daca vrea sau nu sa fie cu el. n al doilea rand, trebuie sa-l intalneasca fata in fata ca sa discute, sa-si gaseasca puncte comune sau chiar sa afle ce fel de fete ii plac lui. In al treilea rand, (cel mai greu) trebuie sa vorbeasca cu el si sa-i spuna ce simte. Ii dau prietenei tale cateva ponturi: 1. Sa incerce sa scape de emotii ca sa nu se balbaie. 2. Sa ramana ea insasi, odata pentru ca baietilor le plac fetele naurale nu cele care fac eforturi sa iasa in evidenta si pentru ca niciun baiat pentru care trebuie sa te schimbi nu te merita!