Pai crede ca ai ajuns in momentul in care trebuie sa spui ferm STOP.trebuie sa o convingi sa te lase in pace.
de ce nu o dai pe invisble? ca sa nu te mai vada pe mess.
succes! :*
Odata ce spui ca e prietena ta cea mai buna poate vrea si ea sa impartaseasca cu cineva momentele ei cu acel baiat si toate sentimentele astea...ar trebui sa o lasi sa iti spuna si dupa ce termina mai vorbtiti si altceva. ea iti spune ce are de spus si banuiesc ca iti raspunde si al intrebarile tale.si prietena mea e la fel.mereu imi spune de prietenul ei si cand sufera si eu o ascult mereu si o ajut pentru ca e prietena mea cea mai buna si imi place sa o asc si o zi intreaga. dar adac am si eu probleme ii spun.''fata lasa'ma cu X ca azi sunt suparata si nu pot sa vb despre asa ceva''si ea la randul ei am linisteste. iar daca prietena ta se supara daca i'ai spune asta inseamna ca nu e prietena adevarata.
p. s. e cumva zodia balanta?
adica mi se pare ff cunoscuta povestea asta...asa fac eu uneori si priet mea cea mai buna la fel e tot balanta
Buna alialina!
Discuta cu ea.Pana la urma sunteti prietene foarte apropiate. Explica-i ca nu mai poti asa.Sa vorbiti si despre alte subiecte. Spune-i, sa nu mai fie atat de 'entuzaismata' de faptul ca vai de mine 'ce s iubesc ei'. S-ar putea sa se insele[din pacate] iar tu vei fi nevoita sa aduni cioburile[inimii. vb aia].(Proprie experienta). Fii alaturi de ea. Bucura-te pentru ea.
Intelege-o. E indragostita dar exagereaza, din toate punctele de vedere.De aceea e mai bine sa purtati o discutie [detaliata]
Daca iti este teama sa nu o pierzi fa-ti curaj si vorbeste cu ea, daca chiar iti este prietena te va asculta, daca nu inseamna ca un baiat e mai pretios decat o prietenie ceea ce e pacat!
Iti garantez ca daca iti este prietena nu se va supara.
Stiu cum e dar incearca sa vb cu ea mai subtil dar alta sansa nu cred ca ai asa ca vb cu ea pana la urama s-o satura si daca e prietena ta cea mai buna va intelege si va veti impaca stiu cum e caci si mie mi s-a intamplat
Totusi ai trebui sa ii zici daca ea chiar tine la tine te va intelege! Good Luck!