| Maria_8638 a întrebat:

"Prietenele" mele sunt intrecute, barfesc, copiaza la teste. NU LE MAI SUPORT, suntem in a VIII-A [intr-o perioada ne intelegeam ft bine], lucrurile s-au schimbat cand eu am luat 10 in teza la mate si una dintre ele 7, atunci a inceput sa faca gura ca nu-i corect ca ea o luat 7 si chestii din astea, mai bine zis si-a dat arama pe fata.Cum sa fac sa le arat ca nu-mi pasa ce fac?

6 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Tot dam de oameni din atsia prin viata.Niciodata nu ai sa scapi de ei.
Eu sunt pasiva la tot ce aud despre mine.De la fete carora nu le-am facut nimic am avut parte de niste vorbe asa grele, bineinteles pe la spate.Am tinut la ce a fost in clasa mea 7 ani, ne-am inteles minunat, cu mici exceptii ca deh.Insa anul asta totul s-a schimbat pentru ca nu am mai acceptat eu modul lor de a fi si m-am departat.Cand au vazut asta,ca mi-e bine si reusesc sa invat,fara sa stam prea mult la povesti,sa-mi vad eu de treaba mea, au inceput sa ma considere o intrusa oarecum.
Colac peste pupaza dirgiul ma pune in mijlocul anului sefa clasei, sa-mi sara mie fetele in cap.Cum s-a si intamplat.De speriat cata rautate, daca acum suntem asa cand se va da lupta pe bani si loc in societate ce se intampla?

Trebuie sa fii indiferenta, sa te gandesti ca mai sunt 2-3 luni si gata, alta etapa.

| fluturas a răspuns:

Mno ce fain laughing bucura-tewinking
felicitari pentru nota 10winking, ignora-le, da-le pace, invidia asat ii atata de mare, oricum nu cred ca un elev de nota 10 poate avea prietenic are sa nu fie inviidosi ca pana la urma toti arata la un moment dat cum sunt de fapt, si incearca sa-ti faci alte prietene, nu neaparat din clasa de la tinewinking

| shtephie a răspuns:

Draga mea, suntem inconjurati de oameni invidiosi. Un om inteligent/norocos/frumos este invidiat. Acorda--le indiferentawinking

| XxY_5456 a răspuns:

Baga-ti piciorul in ea de prietenie! Atata timp cat nu sunt in stare sa se bucure pentru tine si sunt invidioase. inseamna ca nu iti sunt prietene! Vezi-ti interesul si nu iti mai pierde timpul cu.ele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Modul cum se comporta ele arata ca sunt invidioase si ca nu te merita ca prietena. desi va fi greu pentru tine sfatu meu e sa gasesti alte prietene. eu am trecut prin multe cu niste prieteni si cam stiu cum sunt prietenii adevarati. crede-ma prietenele tale nu sunt prietene bune.nu sunt genu care sa isi puna viata in joc pentru tine...

| lovelypisy a răspuns:

Pur si simplu nu le baga in seama, treaba ta ce note iei tu si felicitari, lasa-le pe ele, ca nu-i cinstit daca ele copie...adica chiar de fiecare data... si tu daca ai luat 10 f bine, nu le baga in seama si spune-le faptul ca te deranjeaza pentru ce fac big grin