Relatia de prietenie nu se intretine doar daca ambii sunt de acelasi sex, importante sunt alte lucruri cum ar fi caracterul, personalitatea etc. Problema e ca azi, prietenia inseamna ceva de genul "imi esti prieten doar daca imi esti de folos cu ceva". Pacat, nu? Unde mai vezi acum acea bucurie de a trai viata cu persoanele dragi(nu ma refer neaparat la familie), toata lumea cauta sa profite. Eu, de exemplu, n-am mai mult de 5 prieteni(adevarati) si totusi ma mandresc cu acest lucru. Trei dintre ei sunt baieti si-am reusit sa pastram o relatie doar amicala, deci e posibil. Bine, depinde si de cei doi dar totul e posibil.
Eu zic că există, dar e greu de întreţinut şi e fragilă. Ar trebui să existe cu o uşurinţă mai mare dacă şi băiatul şi fata au gusturi diferite în materie de fete/băieţi, decât cum e respectivul sau respectiva cu care ar fi prieteni.
Exista, relatie amicala sora-frate.In fine numai sa nu se puna sentimente, ca apoi o sa fie gelos/a cand apare altcineva in viata lor.
Depinde cum pui problema.De regula baiatul este "scaiul" ce se agata de fata.Adolescenta,pubertatea isi spune cuvantul asupra tinerilor.Atractia apare deseori si depinde f. mult de caracterul si temperamentului ambelor parti. Dragoste este impropriu zis mai bine spune-i "atractie chimica" si se manifesta practic ...hai sa deviez putin: la unele specii de paianjeni (tarantula )masculul este de cateva ori mai mic decat femela, practic aceasta dupa acuplare al manaca pur si simplu.Deci hormonii a-l face sa se arunce spre imperechere chiar cu riscul sa fie devorat.Sa revin "dragostea" este metaforic cind cei doi isi lasa "armele" adica ori ce fel de frica,de parinti, alti colegi, teama dintre ei dispare si asta apare popular ca dragoste.Totul este din cauza hormonilor.Ca apar "devieri" fata inseala etc. si asta o poti analoga din natura, ea cauta inconstient perechea ideala, uneori constientizeaza ce face alteori nu si baiatul inselat sufera.insa nici el nu prea este de regula "usa de biserica' si el cauta mai multe partenere din instinct, procreerea bat-o vina este de vina suntem programati sa ne reproducem si sa perpetuam cele mai bune gene.
E o intrebare foarte dificila. Dar da, este posibil daca, de exemplu, cunosti acea persoana din copilarie si tii la ea ca la un frate/sora. Ori, daca fiecare dintre cele 2 persoane are iubita/iubit inca este posibil dar poate fi foarte riscant.In orice caz, este foarte normal la cei ce practica homosexualitatea
Allexygv întreabă:
Elenastoica9 întreabă: