anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenii imi pun diferite porecle ce imi plac, dar vreo cativa baieti ma cred fraiera...imi pun piedici SI, imi spun pe numele de familie... ceea ce e destul de jenant, fiindca numele meu de familie este"ghena". Va rog, spuneti-mi un mod in care sai conving sa ma lase in pace si sa nu ma mai raneasca.

6 răspunsuri:
| Ana213 a răspuns:

Trateaza-i cu indiferenta.
Sunt imaturi si tarani, trebuie sa te obisnuiesti e plina Planeta de astia ca ei.
Cel mai concret mod de a i face sa te lase in pace e sa vi cu unul dintre parinti la scoala si sa ii invete minte ca la noi in romania profesorii isi iau banii pentru orice altceva decat educatie.

| Bacemi a răspuns:

Incearca sa le dai o replica. Cel mai bine este sa nu ii bagi in seama. Am avut si eu problema asta cu poreclele cand radeau unii ca nu aveau ce face. Stiu ca e frustrant si suferi dar o sa treaca. Incearca sa le arati ca nu iti pasa si o sa vezi ca nu o sa mai insiste. Practic suferinta ta e hrana lor si asta ii face sa continue la nesfarsit. Nu le mai da satisfactie.

| spy2o a răspuns:

Intr-adevar e nasol, am avut si eu probleme, nu din cauza asta, ci pentru ca batausul clasei era "smecher" si vroia sa-si arate suprematia facand misto de restul baietilor.Eu n-am tacut din gura, si am facut scandal, mi-am luat si eu un pumn, da a 3a zi doi baieti masivi s-au prezentat la poarta liceului, erau verii mei, si sau luat de prostu ala si pana in ziua de azi n-am mai avut probleme cu nimeni din clasa.Cred ca la fel ar trebui sa faci si u, baga frica in prosti. Da-le replica la moment, fai de tot r****u, spre amuzamentul celorlalti colegi.Mult succes

| undercovergirl a răspuns:

Salut!

Sfatul meu este sa le zambesti cand iti spun asa, si nu sa i ignori. Daca o sa vada ca nu te deranjeaza ca-ti spun asa o sa te lase in pace. Deci nu le mai arata ca te deranjeaza si treci pe langa ei zambind si eventual saluta-i. O sa ramana socati pentru mult timp, te asigur. happy

| Remus_7546 a răspuns:

Asa sunt unii mai prosti. nu ii baga in seama ma rog sunt cam greu de observat dar daca te vad ca nu le zici nimic o sa sp eii lu asta putem sa ii facem orce ca nu ne face nimic pai pune piciorul in prag fii autoritara acelor baieti le lipseste o bataie zdravana sa se invete minte, am zp baieti? scuze aia nici oameni nu sunt dar din pacate sunt multe specimene ca ei

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Multumesc mult pentru raspunsuri.Sunteti niste oameni deosebiti!