Trateaza-i cu indiferenta.
Sunt imaturi si tarani, trebuie sa te obisnuiesti e plina Planeta de astia ca ei.
Cel mai concret mod de a i face sa te lase in pace e sa vi cu unul dintre parinti la scoala si sa ii invete minte ca la noi in romania profesorii isi iau banii pentru orice altceva decat educatie.
Incearca sa le dai o replica. Cel mai bine este sa nu ii bagi in seama. Am avut si eu problema asta cu poreclele cand radeau unii ca nu aveau ce face. Stiu ca e frustrant si suferi dar o sa treaca. Incearca sa le arati ca nu iti pasa si o sa vezi ca nu o sa mai insiste. Practic suferinta ta e hrana lor si asta ii face sa continue la nesfarsit. Nu le mai da satisfactie.
Intr-adevar e nasol, am avut si eu probleme, nu din cauza asta, ci pentru ca batausul clasei era "smecher" si vroia sa-si arate suprematia facand misto de restul baietilor.Eu n-am tacut din gura, si am facut scandal, mi-am luat si eu un pumn, da a 3a zi doi baieti masivi s-au prezentat la poarta liceului, erau verii mei, si sau luat de prostu ala si pana in ziua de azi n-am mai avut probleme cu nimeni din clasa.Cred ca la fel ar trebui sa faci si u, baga frica in prosti. Da-le replica la moment, fai de tot r****u, spre amuzamentul celorlalti colegi.Mult succes
Salut!
Sfatul meu este sa le zambesti cand iti spun asa, si nu sa i ignori. Daca o sa vada ca nu te deranjeaza ca-ti spun asa o sa te lase in pace. Deci nu le mai arata ca te deranjeaza si treci pe langa ei zambind si eventual saluta-i. O sa ramana socati pentru mult timp, te asigur.
Asa sunt unii mai prosti. nu ii baga in seama ma rog sunt cam greu de observat dar daca te vad ca nu le zici nimic o sa sp eii lu asta putem sa ii facem orce ca nu ne face nimic pai pune piciorul in prag fii autoritara acelor baieti le lipseste o bataie zdravana sa se invete minte, am zp baieti? scuze aia nici oameni nu sunt dar din pacate sunt multe specimene ca ei
Andrei67y5 întreabă: