anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenii ma vor altfel! Sunt un picut debusolata de reactia unor prieteni la adresa comportamentului meu. Sunt o fire extrem de vesela, comunicativa, jucausa, prietenoasa si saritoare. Doar ca de multe ori mi s-a reprosat faptul ca nu iau in serios treaba cu "baietii". Adica nu ma prea preocup sa "mor dupa un baiat" sau sa incep sa disper pentru ca el nu mi-a vorbit.

Am considerat mereu ca aceste lucruri nu sunt atat de importante, m-am dedicat invatatului (am trecut clasa a 10-a) si am reusit sa imi fac corpul dorit doar pentru mine si pentru ca eu sa ma simt bine, nicidecum pentru un baiat.
Unele prietene imi zic " cu corpul tau frumos si caracterul tau unic m-as apuca sa agat baietii peste tot" sau "nu pot sa cred cum de nu te combini si tu cu unu'"

Este adevarat ca nu m-am dedicat atat de mult relatiilor sau baietilor... ba chiar pot spune ca nu am avut niciodata prieten prieten. Eu nu cred ca este atat de grav ceea ce fac. voi ce credeti?

2 răspunsuri:
| lollipop127 a răspuns:

Da nu e grav deloc. E treaba ta ce faci si nu trebuie sa asculti la ce spun altii.Si eu pot sa spun ca sunt la fel ca tine.Continua cu invatatul si continua sa te simti bine in pielea tahappy

| Razvan a răspuns:

Ca cei care iti zic ca nu esti normala ar trebui sa se uite un pic la oile lor.Pe mine genul asta de oameni ma amuza. Pozeaza in solitari cand ei nu vor altceva decat sa iti rapeasca farama aia de originalitate care o ai in tine. Daca nu ai un caracter puternic e mai bine sa te feresti de oamenii astia de rahat.Prieteni care il loc sa te ajute, te critica gasesti peste tot.Critica e constructiva insa daca o faci cu scopul de a zdruncina increderea cuiva in fortele proprii este marsavstraight face