| amyamy a întrebat:

Prietenii : mai bine cu ei sau mai bine fara ei.de ce cand ai bani, o masina acolo si un parfum ceva mai scump roiesc toti in jurul tau? De ce cand esti imbracat ceva mai simplu si nu Stai bine cu bugetul nu mai esti important? De ca cand pleci in alta tara nimeni nu iti scrie( sa zicem 2-3exceptii) si cand mergi inapoi in concediu dupa 1, 2 ani toti roiesc in jurul tau, si vin si stau cu tine si te intreaba o gramada de lucruri, si mai ca nu te divinizeaza apoi dupa ce pleci te uita iarasi.ma refer la Prietenii cu care ai trait in aceeiasi comunitate la cei apropiati si la cei mai putin apropiati, daca nu mai traiesti cu ei nu le mai pasa nu te mai intreaba nimic pe retelele de socializare(ca astea sunt la moda Acum ) prin telefon sau Orice alt mijloc, doar.imi e ciuda de mor caci daca ma duc acasa putin mai aranjata de cum am fost cu o masina modesta si cu ceva banuti cat sa imi ajunga pe 2 saptamani de concediu in limitele in care pot Eu sa ma simt,de ce ma privesc cu ura si in acelasi timp se dau pe langa mine ca si cand imi sunt cei mai devotati prieteni? Ma consider o persoana normala,si Eu muncesc pentru bani ca de aia am plecat de acolo ca am avut posibilitatea de o duce un trai cat de cat decent,si nu ma consider speciala cu nimic ba din contra tot aia sunt si cand ma duc acasa abia astept sa ajung pentru ca e tara mea insa ma enerveaza multe persoane asa zisi prieteni, cand sunt aici abia ca ma intreaba cum o mai duci si cand merg acolo combina faza cu prietenia, cu cea cu privirea.nici Macar prietenele mele unele cu care alta data vorbeam deschis ne amuzam si schimbam cuvintele cu una cu doua, cand ma duc acasa si ma privesc asa aiurea nu imi vine sa cred.si de fiecare data le-am Dat cate ceva,o ciocolata, o masa o iesire si dupa ce am plecat nu mai Nici nu mai ziceau Du-te naibii. Deci am ajuns la concluzia ca nu mai gasesti in ziua de astazi pe nimeni daca nu Stai bine cu bugetul, daca nu esti acolo in comunitatea lor uita repede de tine! Asta e lumea rea.

2 răspunsuri:
| ana5 a răspuns:

Buna! Atunci cand ai bani toti sunt buni si alaturi de tine nu iti dai seama care iti este prieten si cate nu, dar atunci cand nu ai bani atunci vezi cine iti este prieten si cine iti este alaturi si la bine si la rau nu numai la bine. Exact o parte dintre persoanele din aceasta lume(sa nu generalizam) sunt invidioase, rele, iti este alaturi doar la bine si doar cand ai bani.Acele persoane nu se numesc prieteni tai, nu te merita! Stiu cum este si prin ce treci, dar trebuie sa mergi mai departe cu capul sus si sa nu te lasi calcata in picioare de cei care nu iti merita prietenia.

| anonima321 a răspuns:

Pai,daca stau cu tine numai cand ai bani nu iti sunt cu adevarat prieteni si nu cred ca nu exista prieteni adevarati in ziua de azi.Dar, totusi este cam greu sa gasesti prieteni buni dar cand ii gasesti sigur nu vei regreta