Ha ha ha... ce porc nesimtit si zic asta barbat fiind. Eu zic sa ii dai papucii, nu merita nimic de la tine daca pune problema in felul asta.
Tu ne ceri noua pareri?
De unde stim noi,cat esti tu de pregatita fizic si mai ales psihic,ca sa-ti incepi viata sexuala?
De unde stim noi,cate cunosti despre aparatul reproducator,despre contraceptie,despre ce este un ciclu menstrual,de ce si cum se produce,despre ovule,spermatozoizi,cat traiesc,despre bolile venerice,despre riscurile unei sarcini,responsabilitatile unei sarcini,etc?
Apoi,daca el zice sa faca SEX cu tine,ca e "barbat",tu stii care este diferenta intre a face sex si a face DRAGOSTE?
Raspunde-ti la aceste intrebari si asa o sa afli parerea mea!
Daca el "nu mai rezista",poate sa se duca la...,numai ca acolo se plateste,asta-i baiul lui! Asa ca,daca face sex cu tine,nu-l costa nimic!
Am fost poate prea dura cu tine,dar asta este adevarul,despre acei "masculi",care nu pot sa "rabde", ca o fata, intai sa-si vada de scoala si apoi sa fie pregatita, pentru a se darui din dragoste.Dar si tu, nu ai fost prea subtila cu intrebarea "pareri?"!
Si care e problema daca e barbat? Sunt semne clare ale infidelitatii, si a faptului ca relatia dintre voi doi nu este una normala, stabila.
Daca era destept nu-ti spune sa-l lasi la alta, el spune asta ca sa te faca pe tine sa-i oferi ce vrea
Ce fel de jocuri ii oferi tu? de numai rezista? spune mai multe detalii ca sa te pot ajuta cu mai multe
anonim_4396 întreabă: