| andreea_4577 a întrebat:

Prietenul meu a inceput sa se schimbe de la un timpsadnumai este cum era, pe mess numai ma baga in seama, cand iese afara si ies si eu sta mai mult cu prietenii lui si de mine uita, uneori si uita ca sunt acolooh go on.
Suntem impreuna de 3 lunisad dar inainte nu era asa.
In ultimul timp numai iese afara cand vine de la scoala si inainte ieseastraight face
Stam pe aceeasi strada si poate sa iasa sa stam in bloc, dar se pare ca nu vreasad
Spune ca ii este frig,(ca este obosit si tot asaoh go on
Nu prea ma tine de mana s-au in brate eu trebuie sa fac acest pas mereu.inainte ce mai ma saruta el acum imi da decat un pupic mic si atatstraight face

Uneori se comporta de parca nici nu am fi impreunacrying
Nu ce sa faccrying, tin la el multsadam pus suflet in relatia astaoh go on.
Mentionez ca el este mai mic ca mine(eu am 18 ani si el are 14 anihappy
Ce ma sfatuiti sa fac? nici sa il pierd nu vreausad
Am nevoie de sfaturi de la voi, va rogsad

3 răspunsuri:
| Voluntar a răspuns:

Cred ca r fi bine sa vorbesti cu el, sa-i spui ca ti la el si la relatia voastra, ca il iubesti si ca nu vrei sa il pierzi. Intreaba-l ce se intampla cu el, de ce nu mai e cum era inainte, ce s-a intamplat de s-a schimbat (vorbind calm, bineinteles.laughing) Nu stiu... Vorbeste cu el.Bafta happy

| Simonasimi a răspuns:

Buna.Mai Andreea ce complicata este povestea ta.
Nu prea stiu incearca si tu sa vorbesti cu el si sa il intrebi ce se intampla de ce nu se mai comporta la fel.
Daca tot vezi ca nu poti sa te intelegi cu el dai papuci si lasa-l.
Mult succes!winking

| MissIndependenttt a răspuns:

Pai tu esti mult mai matura decat el tinand cont ca tu ai 18(esti majora) si el are 14(doar ce si'a facut buletin'). Poate ca el nu a pus atat sufle,poate este doar o aventura,o copilarie. Vorbeste cu el,intreaba-l ce are de gamd sa faca in continuare, poate s-a plictisit de aceasta relatie(asa sunt baietiihee hee)Si spune-i ca tii la el, si sa incercati sa salvati relatia daca si el este de acord