Si eu am 1, 82. Asta inseamna ca nu am voie sa ies cu o fata mai scunda decat mine daca o plac?
Fii serioasa! Daca il placi atunci il placi pentru cine este *sau pentru look-ul overall*, nu pentru ca este inalt. Chiar daca ar glumi cineva pe seama ta... de ce ti-ar pasa?
Daca erai tu mai inalta decat el cu 25 de cm atunci da, ar fi fost un pic strange pentru ca fetele sunt mai finute de fel. Eu unul nu am vazut des fete de 1, 85. Atunci da, ar fi facut glume pe seama ta dar asa in niciun caz.
Baietii sunt mai mari de fel. Fetele sunt mai mici, mai finute, este mai mult decat normal sa fie aceasta diferenta.
Deci nu e nimic ciudat in asta! Cupluri de genul sunt peste tot doar ca nu le observi. Numai un ciudat ar putea spune ca faceti un cuplu "bizar".
Succes!
Lol. Tie de asta iti pasa? Frate, pe ce lume traiesti? Am ajuns sa ne intrebam daca suntem ok cu inaltimea ca sa putem fi impreuna cu cineva? Serios?
Astept ziua in care o sa va intrebati daca cineva cu masura XS este compatibil cu cineva care poarta masura M.
Nu inaltimea conteaza!
Daca spuneai ca ai 12 -13 ani, iar el 17 -18 spuneam sa te mai gandesti.
In fine, poti purta tocuri daca crezi ca ar fi o problema.
Bună! E foarte ok, băiatul oricum este de preferat să fie mai înalt, deci n-ai de ce să te îngrijorezi.
anonim_4396 întreabă:
misauratcuviata întreabă: