Iti arata ca te iubeste? iti raspunde la telefon ori de cate ori iti este dor sa-l auzi? daca vrei sa mergi cu el in locurile unde se intalneste " gasca lui " esti bine primita? heeei daca tine la tine cat de cat nu si-ar pune mintea cu nici o *****.
o relatia serioasa se bazeaza pe dragoste sincera, incredere si pe respect reciproc! trebuie sa discuti cu el, comunicarea face totu' ar trebui sa-i spui ce nu iti place, apropo, esti geloasa pentru ca il iubesti nu-i nimic rau in asta!
Buna, poti sa le cunosti si u mai bine, k poate nu sunt chiar asa cum spui, sau poate nu toate, de unde sti, poate cu unele chiar te poti intelege, dar daca nu se poate, vb cu iubitul tau, spune-i direct ce te deranjeaza, si daca te ibeste se va indeparta de acel cerc de prieteni, unde sunt `zdrente`.
Buna,poti sa le cunosti si u mai bn,k poate nu sunt chiar asa cum spui,sau poate nu toate,de unde sti,poate cu unele chiar te poti intelege,dar daca nu se poate,vb cu iubitul tau,spune-i direct ce te deranjeaza,si daca te ibeste se va indeparta de acel cerc de prieteni,unde sunt `zdrente`.
Buna,poti sa le cunosti si u mai bn,k poate nu sunt chiar asa cum spui,sau poate nu toate,de unde sti,poate cu unele chiar te poti intelege,dar daca nu se poate,vb cu iubitul tau,spune-i direct ce te deranjeaza,si daca te ibeste se va indeparta de acel cerc de prieteni,unde sunt `zdrente`.
Cred ca nu ar trebui sa le mai cataloghezi ca fiind zdrente. Intra si tu in cerc si cunoaste-le, vezi din interior mai bine situatia.
Tu ai spus`o ele sunt "zdrente" si ce faci cu o "zdreanta"? Iti spun eu dupa ce te folosesti de ea o arunci la gunoi pentru ca in fond este o carpa folositaDeci nu vad care ar fi motivul pentru care tu esti geloasa pe vreuna dintre ele...nu ai cum sa fii geloasa pe o carpa
Daca iti da motive de gelozie e drept ca ceva nu e curat ...sau poate esti u prea ingrijorata din cauza anturajului pe care il are... fete usoare sunt la tot coltzul iar el daca va face un pas gresit il poate face in orice moment si nu cu tipele alea
bafta si multe incredere in uh...
Poate se mai distreaza cu ele din cand in cand doar dc se numesc zdrente? oricum tot pe tine te va iubi si nu acele fete
succes
Gandeste-te, ti-a dat vrodata motiv sa fii geloasa? Motiv serios) Daca da atunci gelozia ta nu este absurda, daca nu atunci nu stiu, inceraca sa ai mult mai multa incredere in el.