| Renesmee47 a întrebat:

Prietenul meu daca m'a lasat, credeti ca ar trebui sa'l sun iarasi sa'l conving sa ramina cu mine.Doar am fost impreuna 3 ani?
Sfaturisadsad

3 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Dupa ce te-a folosit ca pres de picioare, s-a sters pe tine si a plecat, mai vrei sa il suni? Am suferit si eu ca un caine(Deh, sunt scorpion)Insa am o limita.SI limita care o am, e ca sunt foarte incapatanat, cand deja simt ca nu se mai poate, jelesc ca un nebun o saptamana, sau 2 zile noapte si zi, apoi ma razbun sau numai dau nici un semn de viata big grin Indiferenta doare kiss ai grija.

| IsabelaIssa a răspuns:

Tinand cont ca sunt trei ani, si spui ca el te-a lasat, inseamna ca undeva ai gresit. Cel mai bine ar fi sa discutati ca doi oameni maturi, sa va recunoasteti vina fiecare in parte si sa vedeti daca este de iertat sau nu. De preferat sa discutati in fata, nu pe telefon, mesaje sau facebook. Nu insista sa pari disperata, pentru ca nu trebuie sa se intoarca la tine din mila.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O daca ce a plecat plecat sa ramana. Macar ai demnitate si nu te duce la el in genunchi, plangand. Asa ii creste egoul.