| maria91r a întrebat:

Prietenul meu de o viata mi-a spus aseara ca e indragostit de mine, dar, desi aveam banuielile mele, refuzam sa cred asta. ce sa ii spun? eu tin la el ca la un frate

19 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Spune`i ceea ce simti, dar gandeste-te si bine... poate simti si tu ceva pentru el...ar fi nasol sa il ranesti...big grin

| valy a răspuns:

Buna...eu zic sa ii dai o sansa...sa incerci sa vezi daca merge relatia...si daca nu merge incerci sa ii pui capat fara sa il ranesti...si ii faci o intrebare... daca vrei ramanem amici dar doar atat va ramane...mult succes

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Gandeste-te bine inainte de a raspunde, sa nu regreti mai tarziu.

| maryana5 a răspuns:

Spune-i adevarul:"stii...eu te iubesc... dar ca pe un frate straight face "

| JackieSue a răspuns:

Cum ai putut sa ne spui noua ca tii la el ca la un frate, nu ca la un iubit, asa poti sa-i spui si lui.Adauga faptul ca puteti sa stricati o prietenie frumoasa daca va trebui sa va despartiti din nu stiu ce bazaconie...caci o sa va despartiti odata si odatahee hee.

Shin
| Shin a răspuns:

Da-i o sansa! Oricum relatia nu va mai fii ceea ce a fost odata ce el ti-a spus ce simte pentru tine. Macar poti sa incerci, s-ar putea sa ai cea mai mare surpriza din viata tawinking
Numai bine, Shin tongue

| Bloo2 a răspuns:

thinking interesanta situatie...mai bine spune-i ce simti cu adevarat... daca e un prieten adevarat va intelegewinking.parerea mea big grin

| StarDust a răspuns:

Am trait o experienta asemanatoare.doar ca am facut "greseala" sa zic asa sa ma combin cu el... nu am stat mai mult de 2 luni impreuna. ne-am despartit el zicand ca sunt rece. si s-a destramat prietenia noastra. dupa un timp mi-am dat seama ca incepusem sa tin la el mai mult ca la un amic.si am suferit... doar ca dupa ceva vreme.cam 8 luni.ne-am intalnit intamplator.si am inceput sa vorbim ca inainte. inca este cel mai bun prieten al meu si ma bucur ca nu l-am pierdut.

asa ca fa bine si gandeste-te daca vrei sa pierzi sau nu prietenia cu el. spune=i adevarul. daca iti este prietenu nu se va supara.si se va resemna poate. parerea mea blushing

| Ruxy a răspuns:

Spune-i ce simti. Intotdeauna am considerat ca intre un baiat si o fata nu poate exista prietenie adevarata. E unu' mai slab, care se indragosteste pana peste capwinking

| Mitss a răspuns:

Pfff... ce nasolsad
Cred ca ar trebui sa te gandesti sigur, si daca esti 100% ca nu vrei sa fi cu el, spune-i ca ti-ar placea si ca e dragut, dar nu poti tine la el ca la un iubit pentru ca tu il consideri un frate... aa sa nu uit spune si ca vrei sa ramaneti prieteni si ca nu ai vrea ca asta sa strice relatia voastra de pana acumbig grin [ ca sa mai indulceasca un pic situatia]
Sper sa iasa totul bine!:* Succes!

| delia_6706 a răspuns:

Spune-i ca iti mai trebuie timp...

| naya a răspuns:

Poate il iubesti si tu dar inca n-ai realizat asta. laughing si cand vei realiza. el deja va fi plecat de mult.

| Andraa_3088 a răspuns:

Spune-i exact ce simti si cum stau lucrurile din privinta ta. Altfel, poate o sa-si faca sperante. Nasoala chestia. si eu am trecut prin asa ceva.

| meyryi a răspuns:

Buna.eu zic sa incerci, pentru ca asa am patit si eu si acum suntem impreuna de un an de zile.Eu zic mai intai sa-i zici ceea ce simti tu acum pentru el si vezi cum reactioneaza, dk e la fel eu zic k incercarea moarte nare.Succes

| cosmingcc a răspuns:

Mai stiu eu unu care a facut asta happy big grin si a plans mult dar ia trecut. aa. acum nu vrea sa o mai vada pentru ca ii face rau big grin si... fata e posibil sa tina la el dar el nu mai vrea sa o vada. ce nasol. sper sa nu fie si la tine la fel happybig grinwinking succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu cum te simti si nu e prea placut. Sfatul meu e ca ar trebui sa ii spui in fata ceea simti si sa nu intri intr-o relatie in care tu vei primi dragoste si afectiune iar el nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu una nu cred in relatiile care se transforms din prietenii in ceva mai mult... spune`i ca se va strica relatia de prietenie dintre voi, poate se inseala, e doar o obisnuinta pentru ca ati petrecut atata timp impreuna. daca tot insista spunandu-ti ca te place, ii spui ca tu nu ia senimente pentru el si ti-ar placea sa ramaneti prieteni si sa nu mai incerce sa te cucereasca sau ceva de genul pentru ca se va strica relatia pe care o aveti acum adica de prietenie.

| spiridush2012 a răspuns:

Inteleg aceasta tema deoarece si eu am patit-o, si impartaseam si din suferintele lui cu ale mele... dar, am rupt relatia cu el, eu asa am procedat, imi era jena, cum sa fiu cu el, cand i vorbeam ft.multe chestii intime.nu puteam fii cu el.ma cunostea ft. mult...nu avea ce sa mai descopere.de asta.imi era si jena...si era mai mic ca si mine cu cativa ani

| lovepink_6252 a răspuns:

Si eu cred ca ar trebui sa te gandesti foarte bine inainte sa ii raspunzi dar eu zic sa il refuzi doar daca esti sigura ca nu simti nimic pentru el si nu esti pregatita pentru o relatie cu el si in niciun caz sa nu il accepti din mila sau ca ti-e rusine sa ii spui ce simti...