| Sweetyx a întrebat:

Prietenul meu e mai scund ca mine... majoritatea zice ca nu ar sta cu cineva mai scund dar eu nu stiu ce sa zic il iubesc love struck si nu ma int parerea altora... voi ce ziceti?!

12 răspunsuri:
| alessutz11 a răspuns:

Pai nici sa nu te intereseze! Daca intre voi e cu adevarat iubire, atunci n-ar trebui sa va pese. Daca el e jenat ca iese cu o tipa mai inalta... Nu stiu, poate nu te iubeste cu adevarat...

| lala178 a răspuns:

Chiar nu are de ce sa te intereseze parerea altora, ele zic ca nu ar sta cu cineva mai scund, dar daca s-ar indragosti de un astfel de baiat ce-ar face? crezi ca nu l-ar accepta doar pentru ca este mai scund ca ele?

Daca e dragoste, nimic numai conteaza!

| ClaraZ a răspuns:

Bine faci ca nu te intereseaza parerea altora. Ei nu sunt in situatia de a iubi o persoana mai scunda, de asta vorbesc fara rost.Stai linistita, sunt multe relatii in care baiatul e mai scund ca fata.Bafta si va doresc o relatie frumoasa:*

| Hibriiiid a răspuns:

Daca nu te intereseaza parerea altora.De ce mai pui intrebarea aici?straight face

| Dobitoc a răspuns:

Sa va iubiti asta zic eu.Chiar nu conteaza ce credem noi important e sa-ti placa tie si sa-l iubesti si bineinteles sa te iubeasca si el.

| marrr a răspuns:

Are dreptate NBiebeer, daca nu te-ar interesa parerea altora, de ce-ai mai pune intrebarea aici? E clar ca te framanta ceea ce zic ceilalti, dar lasa-i in voia lor, ca asta se va intampla mereu, nu vor inceta din a spune prostii. Baietii se dezvolta mai tarziu decat fetele, iar daca e mai scund ca si tine acum, peste 1 an-doi te poate intrece in inaltime. Nu-i baga in seama pe ceilalti, daca iubirea voastra este in floare. Multa sanatate si mult noroc in iubirebig grin

| Alina2day4u a răspuns:

Dai niste pantofi cu toc big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te dai jos de pe toace cand esti cu el laughing.
Deci sincer mi se pare super ok atitudinea ta!
Chiar nu conteaza marimea [ aici! aici nu conteaza!laughing], totul e sa va iubiti si sa treceti impreuna peste.

| Razvan a răspuns:

Pe tine nu te deranjeaza.Si probabil nici pe el.Bineinteles ca prietenii lui/tai vor face glume despre asta(in cel mai bun caz) sau va vor barfi(in cel mai rau caz). Oricum ar fi, daca il iubesti ce mai conteaza 5 cm in plus sau in minus in inaltimeoh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sweetyx sunt in aceiasi situatie ca tine...eu am 1. 71, el 1. 65, prin scoala ni se spune iri si moni dar n-am ce sa fac il iubesc enorm si el pe mine...

| Sweetyx explică:

El nu e jenaat laughing Adk nu era laughing Acum nu mai suntem impreuna

| Morzi_Edina_1994 a răspuns:

Eu zic ca daca chiar il iubesti nu conteaza parerea prietenilor tai big grin