Nu, nu e normal, gelozia e un comportament patologic si fara leac.
Daca poti si vrei sa traiesti asa, atunci pur si simplu accepta-l. Daca nu, desparte-te de el si gaseste-ti un barbat care sa-ti ofere o relatie normala. Dar reunta la ideea ca ai putea sa-l schimbi sau sa faci ceva sa nu mai fie gelos.
Gelozia e o boala ce nu se vindeca din contra o data cu trecerea anilor se accentueaza, asa ca ai grija sa nu regreti mai tarziu.Mai bine pune punct acum.
Stii cum: hotului de hot ai este frica, asa si el face, ai este frica ca vei gresi si tu cum face el, pot sa-ti zic ca gelozia asta a lui este o boala foarte grea, sincer nu vreau sa te dezamagesc dar nu stiu daca se va remedia pe parcursul relatiei voastre.Iti doresc tot binele din lume si incearca sa nu ai dai nici cel mai mic motiv de gelozie, poate asa se va schimba si el.Bafta multa.
Prietenul tau nu are incredere in tine si se gandeste ca daca el tea inselat o data, poate tu din ai sa faci la fel sa te razbuni. Chiar ai vrea sati petreci viata langa cineva care e asa gelos? Te sfatuesc ca nu o sati mearga bine, nu o sa ai liniste, e ca si cum ai lua mereu fanfara dupa tine, o sa ajunga sa te tina inchisa in casa numai sa nu te intalnesti cu altul. Gandeste-te ce e mai bine pentru binele tau.
Nu este normal comportamentul lui. NU ai ce sa-i faci! Probabil nu-ti va placea ce iti voi spune acum, dar pe el il poti trimite la o plimbare, iar tu iti gasesti pe altcineva care sa te respecte in primul rand. Gelozia nu prea are vindecare. Tu faci ce vrei, in definitiv e viata ta, dar cum a spus si Dulshe, ai sa ajungi sa stai inchisa in casa numai pentru a nu te mai certa. La indivizii de acest gen mereu se gasesc motive de gelozie si (culmea!) intotdeauna e de vina femeia.
Am un vecin care din gelozie a ajuns sa-si bata nevasta intr-un restaurant pe motiv ca se uita un alt barbat la ea. Poate prietenul tau nu e asa de ''dus'', dar gelozia a facut multe victime.
Sau poti incerca sa il schimbi, desi...
O seara buna si succes!
Mda o problema cu care ne confruntam aproape toate femeile dar singura explicatie este ca el este de vina, are impresia ca si tu la randuti il vei insela. Oricum tu nu ai nici o vina, cearta-l caci din gelozie bolnava se ajunge la fapte foarte grave
Gelozia este sanatoasa... dar cu limite...
Eu zic sa-l lasi pana nu se intampla lucruri mai urate..., gelozia e sfatuitor rau..., si pe langa asta de ce sa-ti pierzi timpul intr-o relatie in care te certi aproape tot timpul?
Draga mea. daca te. a si inselat si tot el e gelos mai bine lasa-l si... cei al tau e pus de. oparte cum vine vorba, gelozia e boala grea, ai vorbit cu el despre asta? daca vezi ca zice ca nu mai face etc si el face la fel...LASAL,NUI DE TINE.nu o sai treaca niciodata.sa ti minte. te pup ai grija de tine ca azi maine poate incepe sa si dea in tine.barbati mai sunt... femei la fel. te puuuup