anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenul meu este plecat la munte. asa ca eu cu prietena mea cea mai buna am tot iesit afara impreuna, la un suc, la o plimbare. asa ca fetele. ne-am cam imprietenit cu niste baieti pe care ii cunosteam de la un partid de unde ne-am inscris noi doua.

de cateva zile incoace mergem la unul acasa, stam la filme, jucam carti, remi, radem, ne distram, totul bine si frumos. doar ca baietii ne cam plac. adica, prietena mea s`a sarutat cu unul din ei, iar cel cu care stau eu, mi-a zis ca ii par draguta, ca arat bine.

tin sa spun ca eu si prietena mea avem relatii stabile. [stabile in sensul ca sunt lungi, de peste un an.]

noi nu stim ce sa facem, sa ne distram cu tipii astia, dar sa ne pastram relatiile, sa renuntam la ei, sa ne indepartam...

atat eu, cat si prietena mea, tinem la prietenii nostri, insa ne-ar tenta si un fel de aventura cu tipii astia, intrucat isi tin gura, sunt de gasca, si arata bine, iar cand suntem cu prietenii nostri se poarta ok.

o idee ceva?

Răspuns Câştigător
| Andreeagen a răspuns:

De ce nu... faceti cum considerati voi dar daca va iubiti prietenii (cei cu relatia stabila)eu as zice sa nu ii inselati...
daca el te'ar insela pe tine?
Cine alearga dupa doi iepuri nu prinde niciunu...

24 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai bine ramai prietena cu tipii astiawinking
Si iti pastrezi relatia cu prietenul tau [cel stabil ].

by zui

| EUSIATIT a răspuns:

Din ce relatezi se apare ca nu ai prea multi ani. DAca sp ca ai prieten inseamna c al iubesti. Daca el e plecat si tu ai iesit sa ti gasesti pe altcineva este alta situatie; acel .prieten care este la mare nu iti este prieten ci pur si simplu amic si atit /; esti .copila...

| MarYoBenucci a răspuns:

Uite asa romania se umple de C*rvewinking eu pe voi v-as bate sa mor eu...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Acum zici ca-si tin gura, dar esti sigura ca asa o sa fie? Daca o sa se supere la un moment dat pe voi si o sa le spuna prietenilor vostri? (Asta presupunand ca voi nu intentionati sa le spuneti)... Daca tineti la prietenii vostri ar trebui sa nu aveti nici un fel de aventura cu tipii astia... Gandeste-te cum s-ar simti prietenul tau care vine de la munte (nici nu a fost plecat pentru mult timp) si afla ca tu in timpul asta ai fost cu altul. Plus ca nu vei putea sa te comporti la fel, s-ar putea sa ai mustrari de constiinta si s-ar putea sa se incheie relatia cu tipul cu care esti in prezent. Ar merita eventual daca iti place mult tipul pe care l-ai cunoscut si crezi ca ai putea avea o relatie de lunga durata cu el... In caz contrar, nu cred ca merita riscul... dar tu alegi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

MarYoBenucci, deci sunt c`rva? ok. voi ce sunteti ca inselati? voi aveti dreptul. hai pa:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am renuntat. de fapt, nici nu m`am angajat in nicio treaba. prietena mea in schimb, umbla cu tipul ala. multumesc de sfaturi, si de faptul ca sunt facuta c`rva pe site. cata educatie.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

@missDot. - felicitari pentru alegerea facuta.

missDot bay fato eu in primul rand nu inselwinking si cred ca nici prietenii vostri nu va insala 1 data ce aveti m-ai mult de 1 an si ceva cu ei nu? va place sa va distrati cu altiwinking hai ca-mi faci nervi daca o sa am o gagica ca tine si o sa aflu ...sa mor de nu ii skot dintii din gura sa vedem cine se m-ai uita la ea cand zambestewinking
Totusi iti zic ceva nu e frumos ce faceti daca zici ca tii la el nu-l insela s-au te-ai plictisit de el? in fine nu ma intereseaza pana la urma mi-am spus parerea si sa ma fereasca D-Zeu de din astea ca voi oh go on

| Andreeagen a răspuns:

MarYoBenucci Dar pers de sex masc care fac asta cum se numesc C****i? (gigolo)Daca e o aventura nu inseamna k e neaparat c***a
CÚRVĂ, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viață desfrânată. ♦ Prostituată.winking

Andreea03 aia se numesc curvari happy aventuri sa ai cand nu ai pe nimeniwinking nu cand ai gagik/a... nu mi se pare corect si frumos sa faceti asa ceva. eu unu nu insel si mi se pare corect sa fie la fel si partenerawinking

Eu mi-am spus parerea ......sincer nu ma intereseaza ce faceti voi cu viata voastra fiecare e liber sa spuna ce vrea si so sustina pana la urma suntem o tara libera

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine ca esti tu perfect. dar esti cam foarte naiv.

cum poti sa spui ca ai zis ca nu`i frumos sa fac asta cand e martor tot site`ul ca indirect ma faci c`rva? oricum, se vede ca nu ai niciun fel de educatie si nu realizezi ca a da un sfat sau o idee nu inseamna in niciun caz sa judeci si sa ataci. dar eh, noi curvele mai greu prindem.

sper sa te fereasca dumnezeu de cele ca noi... si te va feri, ca la cat de nesimtit esti, nici o c`rva nu se uita la tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@MarYoBenucci-C*rva sa-i zici mamei ta care ti-a dat educatia asta ''de pe centura''...Mai bine taci...ca sa nu ne dam seama cat de ''limitat'' esti!tongue
Cel mai bine paraseste site-ul ca esti bata bhay baiatule!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu una zic ca nu ar trebui sa ti inseli prietenul; nu e ceva corect.eu nu am facut asa ceva niciodata si nici nu am de gand.atata timp cat am un prieten nu am dreptul sa i fac asa ceva.atunci dc ai mai vrut sa fii cu el daca acum vrei sa l inseli.corect ar fi sa i spui k vrei sa va despartiti si dupa poti sa faci c vrei.asta e parerea mea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tuh de unde stii ca e singur acolo normal nu a putut sa mearga doar baieti sigur sunt si fete acolo....doar nu sunt gay aialaughing

| ellene a răspuns:

MarYoBenucci gandesti exact ca prietenul meu. Pe mine nu ma deranjeaza raspunsurile tale la intrebarea asta, ba chiar tind sa cred ca ai dreptate. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, fiecare face ce vrea, insa eu nu as vrea sa am un partener care sa gandeasca ca missDot... pur si simplu asa ceva nu se face...parerea mea

| kitty_8919 a răspuns:

Ar fi mai bine sa iti vezi de prietenul tau si sa ramai cu astia doar amici treaba ta da sa nu suferi mai tarziu

laughingrolling on the floor mi-a inlemnit kokoselu cand mi-ati dat stupid laughing
hai duceti`va pe centura si vorbim dupa. aa si ar fi cazul sa incheiem diskutia asta ca deja ma-ti plictisitwinking pentru anonim. loate`s pe kokosel si pe neamu tauhee hee de retard injura`ma frumos ca nu suntem pe maidanwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu te`ai plictisit? du`te si ia`o pe mamica ta de pe centura si mai scuteste`ne.

MissDot luara`i fok s-o iei tu pe mamika ta si sa va duce-ti aman2ouo cred ca asa a fost si mamicutza ta "asa mama asa fica"winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Esti prost. sincer, esti prost tare de tot. mi`e mila de tine.

Eu prost? confused hmm chiar nu stiam acum am aflat din cate stiu eu nu sunt prost... mila? hmm thinking daca-mi pun mintea la contributie happy o sa afle si gagica-tu ce faci tu aici sau ce ai scris happy sper ca nu ma intrebi cum fac asta happy laughing nu-ti subestima adversaru happy m-ai bine taci acolo si numai te agita ca faci riduri,,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Adversarule. prostul nu realizeaza cat de prost este.

si crezi prost despre mama mea. probabil tu traiesti intr-o lume deloc civilizata. plus ca nu stii sa scrii corect gramatical.

dar se pare ca desi speram sa gasesc pe site sprijin si sfaturi, dau peste oameni care nu stiu decat sa vbeasca urat.

Plus ca nu stii sa scrii corect gramatical.
(i-a uitate m-ai bine cine nu scrie bine gramatical mai asta) esti cumva blonda? sau esti tu chiar atata de buta incat sa nu-ti dai seama de ce vorbesti?
dar se pare ca desi speram sa gasesc pe site sprijin si sfaturi, dau peste oameni care nu stiu decat sa (vbeasca) urat.