Hmmm... daca vei sta in preajama lui cu siguranta vei imprumuta si tu acest obicei si iti va fi greu sa te deobisnuiesti de acesta.Trebuie sa vorbesti cu el si sa-i explici faptul ca un rapper nu trebuie sa demonstreze asta prin a vorbi cu un vocabular de smecher. Tu trebuie sa-i spui puncti tau de vedere si vezi si parerea lui.Cred ca ar trebui sa fi mai sigura pe tine si sa nu il mai lasi sa te manipuleze pentru ca tu nu esti papusa lui.Fiecare are dreptul de a-si spune propia parere chiar daca aceasta nu este placuta.SUcces. fundita?
Sa ii explici ca nu iti place sa injuri. si mai ales ca se fede foarte urat de la o fata. daca nu intelege poate ca nu mertia asa mult sa te obosesti cu el
Vorbeste deschis cu el, spune-i ca nu prea iti place vocabularul lui si daca ar putea sa numai vorbeasca asa macar cat esti tu de fata. Nu te mai lasa manipulata, lumea e rea in viata o sa gasesti 100 de astfel de oameni. Invata sa iti impui punctu de vedere ca o sa pierzi. Succes!
Probabil nu ai sa fi multumit de raspunsul pe care ti-l voi da, dar mai bine lasa-l din cate am inteles eu tu nu esti genul de fata care sa stea alaturi de un baiat ca el, si daca intr-adevar te iubeste si vrea sa fie cu tine at va intelege motivul pentru care ai ales sa te desparti de el.nu trebuie ca tu sa te lasi "lucrata de el" pentru ca a fi cu cineva nu inseamna a te lasa manipuata.in viata ai sa gasesti p cineva care se va potrivi mult mai bine caracterului si educatie tale. cu toate ca e rapper trebuie s ainteleaga si el ca atunci cand e alaturi de tine trebuie s ase comporte altfel decat at cand este cu prieteni lui...decizia este a ta
Cred ca ai apucat pe cai gresite; sa stii ca daca nu iei masuri, acest 'rau' o sa te invinga; vezi tu, raul se raspandeste cel mai usor, in schimb, un caracter cultivat in timp indelungat se formeaza; ar fi pacat sa te atraga si pe tine pe aceste 'cai';
nu stiu exact ce, dar fa ceva; explica-i situatia si daca nu se schimba renunta la el; sunt atatia baieti draguti...
Gandeste-te, in scurt timp se poate lua de droguri, si. ce faci?
Pai cel mai bine ar fi s te ti tare si cateodata cand ai ocazia sa razi de el cand injura sau s iti ati joc intr-un fel frumos asa incat sa isi deie seama ca greseste si sa i fie rusine daca nu vrei nu vei ajunge acolo, nu exista ma manipuleaza, doar daca nu iti doresti destul de mult
In primul rand daca el te maniupuleaza cum vrea el imi pare rau sa spuna asta dar te foloseste.
Nu stiu asa is toti baietii ei cred ca daca injuri esti mai trendy in fine eu mi-am dat seama ca, daca(scuze de cacofonie) le zici la baieti ceva de genu"Daca nu ma respecti si o sa te invati sa vorbesti frumos o sa te las". Si merge adica daca chiar ii place de tine cu adevarat o sa se renunte. Succes:*
Ne-am împrietenit acum 3 ani și nu pot să renunț la relația asta atât de ușor.Eu îi tolerez vocabularul, însă nu vreau să mă determine să vorbesc ca și el.Lui i se pare ''cool'', mie nu.Am stat de vorbă cu el și consideră că ar trebui să fiu mai dezghețată.
Mai nu stiu, dar cand cineva vrea sa te schimbe inseamna ca nu te iubeste cu adevarat.Nu te iubeste pentru ce esti. Daca te-ar iubi nu ti-ar impune anumite chestii si cu atat mai putin un vocabular urat.Acum,fiecaruia ne mai scapa cate o vorba mai porcoasa dar daca faci din asta un obicei indepartezi oamenii de langa tine
Se vede ca aveti personalitati total diferite... u esti civilizata iar el nu e.
ori te despartzi de el, ori il invetzi sa nu mai vorbeasca urat.