Nu face scene de gelozie pentru ca nu are rost, daca vb cu fosta nu inseamna ca e ceva intre ei, comporta-te normal
Am vb cu ea si ea zice ca doar vorbesc, o sa incerc sa nu mai fiu asa geloasa, multumesc pentru raspuns :*
Of draga mea, în primul rând bună! Mă crezi că am fost într-o situație atât de similară cu a ta? Am fost cu un tip din aceeași clasă, ne-am despărțit, dar am ținut și ținem enorm unul la altul, problema e că eu îl vedea stând în brațe cu fosta cea mai bună prietenă a mea (poveste lungă.) și mă sfâșia inima..simțeam că nu pot să respir, îmi țineam emoțiile în frâu și când ajungeam acasă eram o furtună.În cazul tău.el greșește enorm, nu e normal să vorbească încă cu ea dacă te iubește atât de mult pe cât spune, și de-asemeni nu e normal să se vadă cu fosta lui amică...mi se pare bătaie de joc. înțeleg că îl iubești, dar dacă ea a fost cu el înaintea ta și a iubit-o poate mai mult, atunci ce-a fost între ei nu vor uita..Probabil o să-și dea seama de greșeli dacă o să te piardă.iar dacă nu a ținut și nu ține la tine...atunci încă va mai umbla după respectiva tipă, colegă etc..Nu plânge draga mea. știu cum e, fii puternică, ești frumoasă (nu uita!)
Iti multumesc mult de sfat, ma bucur ca mai sunt persoane care chiar te inteleg:* si tu esti foarte frumoasa