| Farcas a întrebat:

Prietenul meu m`a pus o intrebare ff sweetlove struck insa n-am stitu ce sa-i raspund.Ma intrebat:,, Ce mas face eu fara tine?,, Si habar n-am avut ce sa-i zicstraight face Ce puteam sa-i raspund?

Răspuns Câştigător
| fabiola a răspuns:

Orice se poate inlocui pe lumea asta... dar suna frumos o asa declaratie!

25 răspunsuri:
| florar a răspuns:

Aceasta intrebare este, cum de fapt stii dar ai vrut sa te lauzi, caci esti fericita, retorica, Intrebarile retorice nu asteapta raspuns, ele insele continand un mesaj.

| elena a răspuns:

Depinde ce i-ai facut tu de ti-a pus asa o intrebare retorica... daca nu ai stiut ce sa-i raspunzi trebuia sa-i dai macar un pupic.

| maryana5 a răspuns:

"probabil inima ta ar fi pustie, te-ai simti gol pe dinauntru...si nu ai sti ce rost are viata ta"

| Swany a răspuns:

"Ti-ai trai viata in continuare" stiu ca nu e un raspuns la care se asteapta. big grin

| naya a răspuns:

Eu nu stiu ce m-as face fara cratima.

| Delisha a răspuns:

Am fost si eu in situatia ta.Si am raspuns:
"Nu ai face nimic.Pentru ca niciodata nu vei fi fara mine!"

esti f happyhappy...am fost si eu asa

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Puteai sa-i raspunzi printr-o intrebare asemanatoare sau ceva care sa-l faca sa se simta binebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia sa-i spui ca ar fi gasit pe alta.

| DMV a răspuns:

"Ce m-as face fara tine?" "Milionar in euro..."

Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Raspunsul corect "Asta e o provocare?"

| albastrel a răspuns:

Pai...eu prietenului meu i-as spune asa : ''adevaru' este ca ai gasi pe alta, dar pe nici una ca mine big grin " sau ''daca iau in considerare ca stai la etaju' 4 si pana jos ai putea muri...ma gandesc ca inainte sa te las sa iti cumpar o parasuta... a de fapt ai tu deja 2 parasute in scara '' sau ''m-ai cauta, pana ai obosii...si apoi as aparea eu cu unu' cu bmw si ti-as face cu mana'' rolling on the floor sau '' sigh ceea ce m-as face si eu fara tine...adica nimic '' laughing ''ai fi o jumatate ...pentru ca eu sunt jumatatea cealalta '' big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Poţi să-i răspunzi: ce te-ai face cu mine când ai vrea să fii fără mine?
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I`as spune: " Ai merge mai departe cu alta, dar tot la mine te-ai gandi"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fetele astea s-au prostit de totsad... TU trebuie sa raspunzi la intrebarea asta nu NOI...depinde de ce simti TU...nu NOI

nony
| nony a răspuns:

¨Ce m-as face fara tine...¨.R: Dar cu mine ce te faci.cand o sa incep sa-ti mananc zilele, cand o sa inceapä crizele de gelozie, cand o sa ai un bebe si o sa-ti vina randul mai mereu la schimbat scutece, cand o sa te duci la piata, cand o sa faci mancare.¨ big grin.pariu ca nu mai intreba niciodata asa ceva rolling on the floor

| pysyk17rasfatat a răspuns:

Asa imi spune si mie mereu prietenu mea:X:X:Xlove strucksi eu ii rasp exact ce spune delisha suntem d 3 ani impreuna si nu tinem cont de diferenta dintre noi adica cea de9 ani il iubesc si ma iubeste asta conteaza:X:X:X:X:X

| Casiana a răspuns:

I-ai spune "Ce as face si eu fara tine~cred ca as innebuni"....Succes la viitoarea intrebare!

| alle_1861 a răspuns:

Ii raspundeai exact ce simti.

| alindoolce a răspuns:

Mi-as gasi altu laughing

| Andreeagen a răspuns:

Acelas lucru ce mas face si eu fara tine

si dac te intr ce ai face u fara el iai zice k...prea multe intrebaribig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar fi foarte plictisit de viata, tot timpul ai fi in gandul lui, poate te va uita, sau nu, ar asculta numai melodii de dragoste, nu ar avea pofta de mancare, s-ar uita numai la poze cu voi doi, si-ar aduce amine de clipele frumoase petrecute impreuna, cumva te-ar uita, si-ar trai mai departe viata cu inima ranita

| emima a răspuns:

Cred ca tyai gasi pe altcinevalaughing

| alabala_4392 a răspuns:

Aceasta este o intrebare retorica de cele mai multe ori. Nu cred ca astepta vreun raspuns.

| spiritul a răspuns:

Eu te lasam la asa raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In general la intrebrea asta nu exista un raspuns, e o intrebare la care isi raspunde singur, si e retorica.Adica tu de unde ai putea sa ii zici ce s'ar face fara tine?!big grin