| anne_6845 a întrebat:

Prietenul meu ma km ignora in ultimul timpstraight face vine mai rar la mine si cred ca stiu si din ce cauzastraight face un coleg de al meu se intelege foarte bine cu el si imi tot zice sa ma despart de el pentru ca tot vine in cartier si nu mai sta cu el pe afara. de cand au inceput discutiile astea vb tot mai putin.la scoala nu ma baga in seama si tot chestii de genu'. ce as putea sa fac? tin foarte mult la el. mi'e frica sa nu cumva sa ne despatim... cel mai bun sfat primeste fundita:d >big grin

9 răspunsuri:
| Unique a răspuns:

Buna! Anne frumos nume si trista poveste.Conteaza foarte mult daca tii la el cu adevarat.Ca este foarte bine sa stii ce simti pentru el.Acum nu as putea sa te sfatuiesc decat sa vorbesti serioas cu el, sa ii explici ce simti, ce te doare oriceorice ai pe suflet si te deranjeaza, gandeste-te ca pe inima s-a pus o piatra da-o jos cumva. Vorbeste cu el oricum, prin telefon daca iti e rusine, fata in fata daca iti place sa fi directa si discreta. orice ar fi dar trebuie sa afli. Iar inca ceva, daca prietenul tau face asa ceva inseamna ca si-a pierdut speranta iubirii sau il deranjeaza ceva la tine cere-i sa spuna si iti va raspunde

| freehugs a răspuns:

Pai vorbeste si tu cu el si intreaba'l de ce te ignora si incearca sa il inveselesti, sa va petreceti timpul mai multhappy

| Ros3Blu3 a răspuns:

Poate eu stiu s-a saturat. faceti o pauza si daca tine la tine iti zic eu ca vine singur inapoi :*

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Anii?! asa sunteti voi, la anii astia! sunteti mofturosi, suparaciosi, irascibili, si cu nasul sus!
Incearca sa il provoci la o discutie lamuritoare, si apoi, in functie de asta, te hotarasti ce faci in continuare!

| cristime a răspuns:

Pai raspunzanduti din experienta doar ca eu find baiatul. Eu tot asa sunt stresat de prieteni ca de cand m-am combinat cu o fata nu mai sunt,, amuzant " dar eu ii ignor pentru ca daca iubesti iubesti asa ca ai doua variante :
1. ori astepti
2. ori iei actiune
Eu te sfatuiesc sa las baiatu sa se gandeasca daca tii la el dar sincer sa fiu nu cred ca chiar te place.
Bafta!

| cristime a răspuns:

Atunci sorry da ultima parte nai mentionato sa stii

| anne_6845 explică:

Cristime daca nu ma placea nu statea cu mine. mi-a zis ca se poarta asa pentru ca are o problema si trebuie sa o rezolve si va fi totul bine.doamne iarta'ma dar ce e asa greu sa i spui cuiva ca nu mai vreti sa fiti impreuna? se poarta foarte frumos cu mine. e copil... e mai mic ca mine poate asta e problema habar nu am.maine oricum o sa vb cu el la scoala.si sa se rezolve tot ca deja ma dispera x(

| jeleu_6049 a răspuns:

Hey cel mai bine ar fi sa vb cu el sa-l intrebi dc te ignora dc se comporta asa? nu stiu ce altceva sa zic ca sunt si eu in aceiasi situatie... oricum succes poate poate iese ceva incearca totusi

| jeleu_6049 a răspuns:

Hey vorbeste cu el intreaba-l de ce se poarta asa daca are ceva cu tine sa iti spuna si sa lamuriti totul. comunicarea este foarte importanta.si faptul ca acel coleg ti-a zis sa te desparti de el ca nu stiu ca nu mai sta cu el ar trebui sa inteleaga ca doar na are si el o gagica si nu poate sta cu el permanent ca doar tu esti gagica lui nu colegul tau.ar fi bine si prietenul tau sa isi faca un program cand sa stea cu colegul tau.parerea mea eu ti-am dat un sfat acum nu stiu ce-o sa faci tu in continuare; oricum bafta.:*