| angelinthedark a întrebat:

Prietenul meu mi-a facut sex oral de vreo 4 ori, dar eu lui niciodata...eu cred ca mi-a facut numa sa ii fac si eu lui dar nu i-am facut si nici nu am de gand sa ii fac.Eu l-am intr daca mi-a facut sex oral doar sa ii fac si eu lui iar el a zis ca nu e asa, a zis ca mi-a facut pentru ca a vrut sa ma faca sa ma simt bine si era si el curios cum e sa faci sex oral unei fete ca nu a mai facut, desigur a zis ca mi-a facut pentru.ca ma iubeste si am fost virgina, el a fost primul.De atunci de cand am vb despre asta vad ca nu mai imi facesad, si sincer chiar imi placea foarte mult, eu vr sa imi faca dar nu vr sa ii fac eu lui, adica nah... oare vr sa ii fac si eu, asta asteapta, sau dc oare nu mai vr sa imi faca? Bineinteles ca eu nu i-am zis sa imi faca desi imi doream, cand mi-a facut el a vrut sa faca.Cum sa il fac sa imi faca in continuar sex oral dar fara sa ii fac si eu lui si oare dc nu mai imi face?

Răspuns Câştigător
| thealchemist a răspuns:

Cinstit e un schimb de "servicii". daca il convingi insa sa lucreze "gratis", felicitari, tine chiar foarte mult la tine, insa chiar ca nu-i cinstit din partea ta.

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dragostea inseamna reciprocitatea. Atata timp cat nu oferi, nici nu primesti. Asa e cinstit. Si asa i-ai rapit placerea si lui si tie. Egoismul se plateste in viata, asa cum se platesc si relatiile nepotrivite.

| Elena1234456 a răspuns:

Vrei sa primesti fara sa dai in schimb nimic?
Mai bine ai vorbi cu el despre asta.

soothe
| soothe a răspuns:

Ii spui verde in buza ce vrei si cum iti place, exact cum ne spui noua. E cel mai bine si ai sa fii cea mai castigata. Singura problema e ca poate gasi pe altcineva care sa ii faca. Se poate intampla.

| paramore a răspuns:

Hmmm, pai nu te gandi ca o sa iti mai faca dk nu-i faci si u, si pn la urma are si dreptate, numai u sa te simti bine? in pat cu persoana iubita se fac de toate, dar sa se simta bine amandoi, esti putin km egoista, nu crezi?

| Mihaelutsaa a răspuns:

Pai ma. poate ca tocmai din cauza faptului ca i-ai spus, daca facea de buna voie, era altfel, eu stiu thinking
Aa, sau poate ca iti este recunascator pentru virginitatea ta, sau a vrut sa te rasplateasca intr-un mod placut ca ai facut`o prima data cu el :p

| catthshshshs a răspuns:

Pai cand i-ai pus intrebarea daca o facea doar ca sa ii faci si tu lui, l-ai facut sa se simta prost.
Suna a egoism din partea ta, sa pretinzi dar fara sa oferi. Crede-ma ca daca ai luat initiativa sa ii faci si tu lui, nu ar refuza. Daca el nu a murit din asta, de ce ai muri tu?
Scuze, e doar o parere, nimic mai mult.

| aumih16 a răspuns:

Nasol naspa! ca chiar nu ai ce zice spune!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai ca esti nesimita laughing) nu faci, nu primesti!