| Ralucaralucasonia a întrebat:

Prietenul meu si-a luat bataie in club pentru ca m-a bruscat din gelozie, zicea ca ma uit dupa cineva anume, nu ma mai cauta de o saptamana, oare de ce? De rusine ca si-a primit bataie de fata cu mine sau?

Răspuns Câştigător
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Draga mea, relația asta este una toxica, ieși din ea.
De ce îți bați atât de mult capul?
Dacă ai respect pentru propria persoana- îl lași
Foarte bine ca și a luat bătaie, crizele de gelozie și bruscrarile arata cine este el cu adevarat= un jeg.
Aceste gesturi nu sunt normale, o straina de pe TPU te roagă sa te trezești sa te respecti puțin mai mult ieșind din aceasta relație.
Crede-mă o persoana care te iubește nu se comporta asa, nici măcar în gluma.
O sa găsești cu timpul o persoana care sa te aprecieze.

14 răspunsuri:
| oSalamadra a răspuns:

Oamenii aia ti-au salvat viata
Ii ador si nici nu ii cunosc
Sper sa nu se mai intoarca in veci si tu sa iti revii la cap, sa iti pierzi respectul pentru orice barbat care se poarta asa cu tine

suntserios
| suntserios a răspuns:

Si de ce ai vrea sa te caute unul care era sa te bata?

| Ralucaralucasonia explică (pentru suntserios):

Il iubesc mult

| suntserios a răspuns (pentru Ralucaralucasonia):

Nu are incredere in tine si te bate la gelozie... nu prea merita

| Ralucaralucasonia explică (pentru suntserios):

Cred ca prima data nu are in el

| Sofer a răspuns:

Din prostie și-a luat bătaie.

| VoidEternal a răspuns:

Mai degaba pentru ca a primit bataie din cauza ta. (Ma rog, nu vreau sa ma bag in discutii despre a cui a fost vina).
Oricum la cate intrebari despre relatia voastra ai pus aici e clar ca era o bomba cu ceas. Nu are rost sa tragi de un cal mort.
Las-o asa cum a picat. Nu erati compatibili.

| VoidEternal a răspuns:

De fapt cred ca ti-ar prinde bine sa iei o pauza de la relatii. Daca imi aduc aminte bine mai ai de lamurit chestii si cu fostul sot, divorturi, socoteli. Si se pare ca in loc sa-ti simplifici viata ti-o complici.

Cum ar zice americanii, get you shi1t together.

| Emma30555 a răspuns:

Tu nu îl iubești, ai doar o dependenta și în loc sa cauți sa fii cu un băiat normal îl aștepți pe asta de teama de singurătate. De ce ai iubi un băiat care nu e bun de nimic? Dacă e gelos, bruscheaza femei nu e bun de ceva

| Ralucaralucasonia explică (pentru Emma30555):

Mare dreptate ai multumesc de raspuns cred ca doar pasiune nebuna a fost dependenta de el si invers.nu stiu de ce cand l-au batut aia nu m-am bagat deloc cres ca daca il iubeam mult ma bagam asa-i

| Ralucaralucasonia explică (pentru Emma30555):

Dupa doua luni de relatie perfecta am vazut de fapt cu e el in club la un pahar de cv l-am cunoscut

| Emma30555 a răspuns (pentru Ralucaralucasonia):

Eu te înțeleg, ne îndrăgostim uneori de bărbați dificili pentru ca au și calități, dar totul pana la violenta. El nu te a lovit dar da semne ca ar putea sa o facă la un pahar consumat în plus din cauza geloziei. Poți sa accepti multe defecte la un băiat dar sa nu accepți violenta niciodată

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu în locul tău m-aș bucura că nu mă mai caută. Am scăpat de ghimpele din coasta.

| VelicanEmilia a răspuns:

De ce te complaci in astfel de situație? Deocamdata ti-e doar prieten dar gândește-te ca va fi mai rau daca situatia avanseaza si ajungeti sa va casatoriti. O sa ajungi victima agresiunii domestice. Daca accepti sa te bruscheze, mai tarziu ai sa primesti si prima lovitura, dupa a 2-a si tot asa.