Pai, in primul rand, gandeste-te ce simti pentru el. Daca tii la el si vrei o relatie cu el, iar singura problema e ca nu ai experienta si nu stii cum sa te manifesti, comunica-i asta. O discutie sincera poate salva mai mult decat toate trucurile de mentinere a relatiei. Roaga-l sa iti spuna cam ce asteapta de la tine in relatie si spune-i si tu ce asteptari ai. E doar o problema de comunicare; daca va placeti reciproc, se rezolva.
Gandeste-te bine la ceea ce simti pentru el, daca il iubesti, purtati din nou o discutie si ramaneti impreuna dar incearca sa fi mai calda cu el, sai demonsrezi ca te intereseaza persoana lui, fa-l sa se simta iubit
Pai foarte simpu vb k el si i explici cum sta treaba ...si incerci si u sa te schimbi, sa fi mai dragastoasa dai si u mai multi pupici nu stiu sa i areti k iti pasa si tie de el si... intimp o sa te obisnuiesti k persoana lui si totul o sa vina de la sine
Pai mai Miki .stim cu tooti cum e la prima relatie...ne gandim mult...ne e teama sa nu spuna ceva...sa nu-il jignim...Suntem, ff sucitori.acum spunem ceva dupa care. spunem altceva...totul legat de el.insa...toot ce trebuie sa faci e sha fi tuh... nu o alta persoana gandeste-te ca el te place pe thn...si in general cea cea gandesti uh conteaza mai mult.decat cum arati [la onii baieti]dar.fi tuh, si arata-i ca pentru uh inseamna totul...stai langa el.ascultal.intra in dicutzi legate de el...afla tootul despre el dai de inteles ca iti pasa...si ca nu esti indiferenta... pup succes.
Pai sa zicem ca si eu am avut aceeasi problema cu prietena... da pana la urma daca tine la tine, te intelege k esti la inceput...eu am vb cu ea mult si am facut-o sa se schimbe...cu toate ca am avut multe certuri din cauza k eu nu o intelegeam... da am crezut in ea si mereu m-am gandit k ea e la inceput si poate nu vrea sa faca asta intentionat(unele gesturi) da poate nu a avut cine sa ii arate.depinde si cu cine esti
E bine sa te corectezi si singura.
Intreaba o pr buna de un sfat.
si fai ceva pr tau sa nu te mai creada asa si fai si u complimente ca cum el a fi singura ta iubire si din astea pote va shimba ceva si nu te gandi deja ca il vei pierde ca iti pierzi toata puteara de a te corecta.
Stiu ca poti ca esti o fata curajoasa daca ii primul tau pr.
NOROC
Cel mai bine e sa ii explici cum sta treaba, apoi te gandesti bine daca vrei o relatie cu el...si bine inteles tineti o discutie despre tema aceasta