| denisa2_5221 a întrebat:

Prietenul meu vrea sa ne sarutam dar eu nu stiu ce sa fac cryingcrying dau funda cat mai repede :X

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Din moment ce te sperie primul sarut ma gandesc ca esti tanara. Sincer nu e deloc o chestie complicata, crede-ma. Aveam parerea candva ca e ceva greu, dar nu e deloc asa. Lucrurile decurg de la sine, ai sa vezi! Lasa-te purtata de val si o vezi ca nu ai de ce sa iti fie frica. La urma urmei candva tot o sa faci asta!

4 răspunsuri:
| Andreea_2565 a răspuns:

Cati ani ai?

| Ana_9007 a răspuns:

Saruta-l pur si simplu pe neasteptate si tu.laughing.thinking ca sa decurga totul cum vrei tulaughing

| Viviluka a răspuns:

Nu sti sau ce?

Daca nu stii spune-i in fata asa am facut si eu eram foarte rusinoasa si nici nu ma atingeam de el pentru ca stiam ca o sa vrea sa ma sarute si nu stiu cum dar el fiind mai mare si fiind baiatul tot incerca si la un moment dat chiar daca ma facusem rosie la fata i-am zis ca nu stiu sa sarut si care e problema nu ne nastem invatati.Si el frumos mi-a zis ca ma invata el si apoi ne-am sarutat incet incet si totul a venit de la sine. Pe parcurs imi explica el sa deschid gura si sa numai tin dintii asa laughinglaughing comic. Lasa-l sa te invete ca o sa fie amuzant si o sa radeti impreuna de asta mai tarziu.

Daca stii sa saruti si nu sti cum sa dai primul sarut.Ti-am zis lasa-l pe el sa faca primul pas. Lasa-l pe el sa conduca sarutul si gasitit momentul potrivit. cred ca e mai mare ca tine nu? deci normal ar fi sa faca el primul pas

| Maria002 a răspuns:

Buna! Eu zic sa inchiz ochi si sa te lasi sarutata si dupa aia lasate dusa de val si va fi foarte bine
Bafta!