| iiooaannaa26061994 a întrebat:

Prietenul prietena ta vrea sa faca timp de o saptamana o drumetie cu gasca lui ei.cum reactionezi?

7 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,nu as avea nimic impotriva.Trebuie sa existe incredere si fiecare are nevoie de libertate si sa petreaca timp si cu familia,prietenii, etc. DAca tii o persoana prea din scurt, risti sa o pierzi.Nu trebuie sa fie numai langa tine non-stop.O saptamana daca ar pleca,mi-as vedea de treaba,am tine legatura la telefon si m-as ocupa de mine,mi-as gasi diferite activitati,nu m-as certa sau sa ii interzic ca asa mai mult rau fac si ma gandesc ca si eu poate voi face o excursie cu colegi sau prietenele mele si atunci m-ar enerva rau sa imi interzica,sa nu fie de acord si sa se certe cu mine.
Trebuie sa existe incredere si comunicare, daca incepi cu scene de gelozii e rau.E adevarat ca poate nu e asa fain cand te gandesti ca nu il vezi o saptamana, dar apoi puteti profita din plin de timpul ptrecut impreuna cand se intoarce.Lipsa de libertate din partea unui partener duce la certuri si frustrari.

| DakotaRoyse a răspuns:

Mişto, întreb dacă pot să merg şi eu. Dacă nu, eventual îi ajut la împachetat şi pregătiri. O să fiu suspicioasă puţin, dar deh, fiecare are viaţa lui.

| MyEssence a răspuns:

Il lasi sa isi traiasca si el/ea viata, nu-i impune sa plece, nu il/o tine lipita non-stop de tine o sa creada ca esti obsedat/a de el/ea

| shanela a răspuns:

Ii dai cu tigaia inn caplaughing [{(glumesc]}) nu stiu il lasi binenteles!

| Georgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Daca e cu gasca lui, pe care eu automat o cunosk, nu cred ca e vreo prolema sa-l mai las sa "evadeze" putin. Daca nu-i cunosk bine gasca, si mai am si crize de gelozie, il rog sa ma lase sa merg cu ei.Ar fi un prilej sa ii cunosk prietenii si pe viitor sa pot avea incredere in el.
E adevarat ca trebuie sa facem lucruri impreuna dar cateodata e bine sa mai si iesim din rutina.Plus ca... daca nu il vad o saptamana, in momentul in care il vad, revederea e mai dulce nu "Ciao ce faci", "Bine! Tu?", "Si eu" si cate un sarut p'acolo... dupa o saptamana de "pauza" vorbele'ss mai dulci :p
Dar probabil ca depinde de fiecare persoana si de gandirea acelei persoane!
pooopkiss

| RoxXxiIi a răspuns:

Ii zici : Ori cu mine ori cu prieteni tai laughing
Ieu asa as proceda blushing

| N3X7 a răspuns:

Bravo ei/lui cum sa reactionez fericit pentru el happy