| roxyrocks a întrebat:

Prietenul prietenei mele nu o mai lasa sa vina pe la mine.noi suntem vecine.si ne vizitam des, dar de ceva timp ne.am distantat, probabil din cauza luisadsi atunci cand ii spune ca vine pe la mine, el ii spune sa nu vinasadsi ea nu vine.am impresia ca el o cam face sa sufere, pentru ca de fiecare data cand se cearta, plangesadsi dupa ce el ii zice ca se despart, o suna si se impaca, dar numai dupa ce ea trage o portie buna de plans, si asta se intampla pe la vreo 2 zilesadvreau sa. o ajut pe pr mea si sa ne salvam prieteniasad

6 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

Eu zic sa nu renunti te duci tu la ea insista sa vada ca nu renunti la ea ca esti acolo pentru ea orice ar fibig grin

| Maia a răspuns:

Vorbeste cu prietena ta si intreab-o daca-i convine situatia, cu siguranta o sa zica nu, iar apoi spune-i ca trebuie sa ia masuri.Nu este normal ca prietenul ei sa o tina "legata" de el, sa vorbeasca cu el si sa-i explice ca asa cum el are prieteni asa are si ea si ca daca sunt impreuna asta nu inseamna ca ea trebuie sa se desprinda de lume si implicit de prietenii ei.Banuiesc ca ea tine la el, ii este frica sa nu-l piarda si de asta plange, sa nu se mai consume atat pentru ca baieti mai sunt iar baiatul asta o face sa planga pentru ca sa se simta el bine, sa se simta iubit si sa aiba cum sa se laude la altii, gen "plange pentru mine". Si pana la urma nu cred ca trebuie ca ea sa-i dea raportul ce face in fiecare seara.

| Lorelai a răspuns:

E vina ei, de ce il asulta? Ar trebui sa ii dea papucii, nu e normal sa ii puna acesta restrictie. Tu nu ai sfatuit-o sa nu mai fie cu el? ca prietenul ei are ceva la capbig grin E prea moale, prea docila prietena ta si nu e bina, tot ea va suferi. Oricum pe ea se pare ca o interesaeza mai mult relatia cu prietenul ala asa cum e el, decat prietenia cu tine.

| Lorelai a răspuns:

Si ea nu poate fi putin smechera? Ii spune chiar tot? E chiar prostuta prietena ta, scuze ca spun astabig grin

| roxyrocks explică:

Mda, stiu, chiar e putin proastasadii spune absolut tot, il spune chiar si atunci cand merge la toaleta, ii spune chiar si ce culoare are oja de la degetul mik, de la mana stangastraight facedesi el nu prea ar avea cum sa afle.pentru ca ei au o relatie la distantastraight facesi el nu ar stii unde e. el este la facultate si iese cu toti prietenii prin cluburi, discoteci, etc, dar ea nu are voie niciunde.si ea nici sa nu indrazneasca sa. i spuna sa nu se duca undeva, ca el tot se duce.ba chiar ea a renuntat la cercul nostru e prieteni pentru el, si eu am renuntat la acei prieteni pentru ea.si acum eu sunt singura ei prietena, si ea imi este la fel, suntem doar noi 2, impotriva tuturor si simt ca ea ar renunta la mine pentru el. dar el nu ar renunta la absolut nimic pentru easad

| Pissy a răspuns:

Trec si eu prin aceeasi situatiehappy
paithinking
sincer.ar fi cazu` sa ii spui prietenei tale sa aiba o conversatie cu prietenul ei si sa sa-i spuna sa nu uite ca mai are si ea prieteni nu doar pe el.si ar trebui sa isi traiasca si ea viata.