anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prima dragoste, primul sarut timpul pe care nu pot sa-l uit. Mi-a placut de un baiat el are 22 de ani pe cînd eu am 15. El este vecinul meu, am pus ochiul pe el cam de vreun an. Sicer sa spun nu sunt prea dezghetata cum aș dori sa fiu. De cite ori mi-am închiput ca îi spun ce simt pentru el, însa nu am putut sa i-o spun. Acum cite va luni l-am adaugat in prieteni pe un sait de socializare, si atît mai mult nu am putut face nici macar nu i-am scris nici un cuvînt. Într-o zi am vazut ca facea ceva in ograda, m-am oprit si am inceput sa-l privesc cînd dintr-o data el si-a oprit privirea pe mine, credeam ca mi-s-a parut si ca se va intoarce in alta parte insa nu a fost sa fie asa. El ma tot privea, atunci eu m-am prefacut ca intru in casa am stat vreo minuta si am esit inapoi el tot privea in partea mea atunci m-am speriat credeam ca e inteles ca il simpatizez si am intrat in casa. Seara cind deja treceam pe linga casa lui nu mai priveam in acea partea, si de atunci incerc sa nu mai privesc in partea lui de frica ca ma va observa si ma va lua in ris.De cite ori am incercat sa ii trimit mesaj cu declaratie inse nu aveam curajul sa le expediez, Am o frica ca el nu se va uita la mine si voi suferi mult. Întrun timp m-am simtit rau si consider ca este de la acea ca numai pot tine aceasta greutate pe inima mea. Simt ca ma sufoc in propria dragoste, niciodata nu am simtit asa ceva nu stiu ce sa fac. Poate imi puteti sfatui cum e mai bine in situatia mea.

4 răspunsuri:
| Anca95 a răspuns:

In primul rand invata sa scrii corect.Nu cred ca i-ar placea sa iasa cu o tipa agramatabig grin
In al doilea rand: diferenta dintre voie doi este de 7 ani, hmm se zice ca dragostea nu are varsta si probabil in alte conditii nu ar fi o asa mare tragedie, dar tu esti minora, si el la 22 de ani are nevoie si de altele(stii tu la ce ma refer).

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca il iubesti asa de mult il lasi in pace, ca altfel poate il bagi la panaie pentru corupere de minori

| Sociopat a răspuns:

Omul ala are acces la femei.De ce ar alege o fetita?

| AndraAndrada2000 a răspuns:

Stiu ca e greu dar daca zice ca nu simte la fel vei incerca sa accepti.Ca si mine.Dar te avertizez va fi destul de greu.