Buna!
Te ajut eu.
- Primesti comanda prin curierat.Vei primi un telefon, iar cei de la curierat iti vor cere adresa, tu te duci la masina, semnezi si ai luat comanda.
-Platesti comanda la posta.In pachetul pe care il vrei primii cu produsele comandate, o sa ai si chitanta.Cu acea chitanta te duci la posta, si platesti. Poti platii comanda in maxim 2 saptamani.
-Daca nu faci comanda o luna, pierzi programul motivational.Adica poti face comanda in continuare, dar nu vei primii cadouri.
-Cand devii reprezentant AVON, primesti si catalogul reprezentantului, unde ai pana la 50, 70 % reducere la anumite produse.
-Cum ti.am zis mai sus. Exista un program motivational unde ai 4 nivele.Primul nivel- comanzi de 130 ron si primesti perle pentru bronzat.Al 2-lea nivel- comanzi de 170 ron, iti faci tu comanda de un set de farduri de 30 ron si primesti 2 geluri de dus Skin so soft.Al 3-lea nivel-comanzi de 210 ron, iti comanzi pentru tine un set de masti si primesti un parfum perceive. La al 4-lea nivel faci comanda de 270 ron si primesti un ceas avon.
In schimb primesti si discounturi.
Daca comanzi intre 0-99 ron - 0% discount
Daca comanzi intre 100-229 ron -15% discount
Daca comanzi intre 230-359-20 % discount
Daca comanzi peste 360 ron -25 % discount
Daca comanzi peste 550 ron-30 % discount.
In plus, la prima ta comanda primesti discount de 25 % daca faci comanda de minim 130 ron.
Daca doresti mai multe detalii, si daca vrei sa te inscriu eu la Avon, lasa-mi un mesaj cu id-ul tau.
Sper ca te-am ajutat.:*
Pai vezi ca in dreapta raspunsului meu, o sa apara o funda gri si sub ea scrie "Declara acest raspuns castigator" sau ceva gen.
Dai click pe ea.
Ok si partea cea mai grea cum dau funda ca ma uit pe aici de la 18:58 si tot nu ma prind cum e cu asta