| Allexandra97 a întrebat:

Prima oara vreau sa`mi cer scuze pentru cateGorie, dar este foarte important pentru mine si va rog sa`mi dati sfaturi si sa ma intelegetihee hee
Decii, azi, am avut un concurs, si tinea 2 ore. Dupa concurs m`am dus acasa si am venit dupa o ora la romana. Am ajuns in pauza, mi-am desfacut o bomboana pe batz, dupa aceea am vrut s`o arunc la gunoi pentru ca nu mi-a mai trebuit sigh
Bine, cand sa dau s`o arunc, am dat in tabla si am facut un semn micut apoi toti s`au mirat, m`am speriat, apoi s` a fisurat foarte taree, este jumatate din tabla fisurata. M`am dus la diriga sa-i zic pentru ca nu`mi place s`o mint si sa-i ascund. A zis ca vede ea cum rezolva, am ajuns acasa i-am zis mamei si bunicii mele.
Mami nu s`a suparat, dar este chemata marti la scoala, mi`e tare frica de ce ii va spune diriga.
Tabla aceea a mai fost sparta de un coleg, dar tatal lui a cautat tabla la niste scoli si a achimbat`o, sper sa fie la fel de simplu si in cazul meu.
Faza naspa este ca am un 5 la istorie si un 6 la chimie, nu pentru ca nu invat pentru ca nu sunt atenta la ore si rad, ma prostesc.
Mi`e frica sa nu`i zica mamei mele ca am luat notele acelea pe prostia mea.
Mami nu m`ar certa daca ar sti ca le-am luat asa pentru ca n`am invatat, dar daca afla pentru ce le-am luaat sigh straight face
Va rog, ajutati`ma, credeti ca ii va arata catalogul?
A mai fost chemata la scoala acum 1 luna, a vazut catalogul, ma gandesc ca nu i`l va mai arata thinking
Va rog, sfaturi, funda :*

4 răspunsuri:
| adriana543768654567895334 a răspuns:

Pai cand esti elev trebuie sa ai toate notele eu asa stiam. Nu conteaza poti sa iti scoti media cu un 10. Poti face un proiect si poti sa il prezinti. Bun in legatura cu tabla, pentru un semn acolo nu cred ca ar trebui sa ii zica ceva mamei tale pentru ca doar o zgarietura. ce *** laughing
Si sa stii ca si eu am luat un 3 la mate si un 6 la geografie thinking
Si ii spui ca nu se v-a mai intampla.
Sper ca te-am ajutat sper sa nu iti zica nimic.
Papa pup

| AlexandraPiti a răspuns:

Mai intai nu te mai gandi negati si gandeste pozitiv si invata tot mai mult de acum in colo succes, este cel mai usor si cele mai bune sfaturi. funda?

| Allexandra97 explică:

Pai nu`i doar o zgarietura :-s
Prima oara a fost o zgarietura apoi dintr`o data s`a fisurat si era sa piceee

| andrutsSa_6790 a răspuns:

Lol ca il va arata...ptk in primul rand maikata va ce cere sal vada...parintii nu pierd nici o oportunitate sa vada sit sc a copilului lorhee hee