| ♡ No Name -->An0nim;x! ♡ a întrebat:

Prima zi de vacantaaa \:d/! Ce planuri aveti pentru saptamana asta? Cea mai buna/amuzanta idee primeste fundoi:-x!

Răspuns Câştigător
| drumulspreiad a răspuns:

Beau bere cu paiulsmug

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

In primul rand sa dooooooooorm laughing) m-am chinuit tot timpul asta cu trezitul la 7 dimineatachatterbox si am fost extrem de obosita, cand se mai topeste zapada si se face un pic mai cald mai ies si prin oras, mai stau pe TPUwhistling mai vorbesc cu astia pe messlaughing, ma bucur de vacanta, incerc sa traiesc fiecare clipa intens; x sa nu regret dupa clipele pierdutebatting eyelashes.

| Jony123 a răspuns:

Stau si astept sa ma sune iubirea mea si cateodata cred nu o sa ma mai sune niciodata... sad e trist, nu?

| Biu a răspuns:

Daaaaaaaaaa ♡
Cred ca toti am asteptat aceasta zi ♡ laughing
Decii in primul rand astept sa se topeasca zapada.
Sa fie putin mai cald laughing
Si dupa ce se topeste.
Vad eu ma duc cu rolele.
Daca nu se topeste. la patinoar. :d
Mai bine iti zic intr-un cuvant DISTRACTIE! ♡

| forever4you a răspuns:

Oooooo o sa fac cea mai tare chestie... cea mai amuzanta si super tare chestie... o sa-mi fac temelestraight face

La naiba ca mi-a dat o multime de teme, 10 compuneri de o pagina caiet studentesc, profesorii astia ne urasc!

| Șușșș a răspuns:

Vreau sa se topeasca zapada si sa ies cu rolele \m/ \dancing

| drumulspreiad a răspuns:

Nu, serioslaughing
chiar beau bere c paiul
si culmea ca barul ala la care merg se cheama"no name"rolling on the floor

| Lala20 a răspuns:

Aaa pai exceptand faptul ca a 4-a zi la rand tata imi distruge planurile de a merge la patinoar cu prietenii, din cauza "frigului" si a vechii mele raceli zdravene care, zice el, ar putea reveni daca stau atata afara la -13 grade... vreau sa ma duc sa imi cumpar o rochie pe care am vazut-o sambata la Mall si care ar fi potrivita pentru banchet, sa chem niste prietene la mine, sa mergem la patinoar laughing odata ce nu va mai fi asa frig, poate la o ciocolata calda/ prajii. si nu intentionez sa imi fac cele 8 variante de examen la romana (care ni le-a dat tema) prea curand devil

| Cumica a răspuns:

Habar nu ai cat am asteptat ziua asta

| BlackScorpion07 a răspuns:

Poi...Fi Creativ! Imagineaza`ti Ceva Ce ti-ai Dorit Din Totdeauna Sa Faci...big grin

Întrebări similare