Cine naiba se supara pe cineva ca nu stie sa sarute ))) Ma aveti niste intrebari... eu nu stiu pe ce lume traiti multi dintre voi
Nu.
Daca nu sti sa saruti te iei dupa cealalta persoana si tot reusesti si nu cred ca ar avea cineva sa se supere asa tare pe tine
Nu frate. E usor sa saruti. O sa fie bine, iar totul o sa vina de la sine. Nimeni nu a stiut sa sarute, dar toti au facut-o si nu au patit nimic. Bafta!
Explixa-i ca este primul tau sarut...si trebuie sa aiba rabdare cu tine.Vei invata usor.Este penibil ca o fata sa te dea din calea ei doar fiindca nu te-ai mai sarutat. Daca te place, te place asa cum esti.
Se pierde tot farmecul cu explicatiile astea. sarutul nu e o activitate "tehnica " cum ar fi insurubatul unui surub si, draga doamne nu ai mai tinut in mana o surubelnita si te temi ca o sa ti tremure mana si-o s-o scapi.
tocmai asta e partea forte a primlui sarut, e emotzie, e apropiere, un elev de liceu spunea f. frumos recent, intr-un vers... ", caldura, respiratie, rusine. sarut" - va dati seama, nu? e o traire unica, e f multa emotie. nu are nimic cu deprinderea cu indemanarea, atunci cand sti tot nu mai ai emotie, atunci cand totul e permis nu mai ai rusine, atunci cand obti usor ceva, acel ceva nu mai are valoare...