| pufuulets a întrebat:

Primul sarut cum a fos la voi?happy

La cati ani? si cum s`a intampla?

P.S.dau fuundoooi la cel mai romantic/frumos raspuns si sarut french sau simplu dar nu de`astea de cand erati micutsi

5 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Hmm pai la mine a fost la 18 ani...da stiu, tarziu poate so what? Eram la ea acasa, singuri si i-am spus ca nu am mai sarutat niciodata si ca nu stiu cum sa o fac, ea mi-a spus sa inchid ochii, stateam in pat, apoi s-a apropiat de mine si i-am simtit atingerea gingasa a buzelor calde, pentru 10 secunde am simtit ca ma topesc, stiu ca suna cheesy dar serios de nu a fost cea mai placuta senzatie, parca mi-a transmis dragostea prin acel sarut happy dupa celalalte saruturi parca erau asa normale doar atingeri de buze laughing

| Yosifica a răspuns:

Buna, ai sa ramai uimit cand iti voi spune chiar azi l`am avut, eram foarte emotionata ca nu va iesi bine ca nu stiu ce... si la un moment dat ne apropiasem unu de celalalt si ne marturiseam sentimentele si ne-am uitat unu in ochii celuilalt am zambit si am facut pasul a fost pasionant, simplu, dulce si finalul s`a terminat cu o soapta in care imi spunea ca sunt cea mai dulce fata, desii ambi aveam emotii am trecut peste pasul acesta si nu regret niciodata ca l`am facut, am langa mine cea mai deosebita persoana si am 14 ani

| pufuulets explică (pentru Yosifica):

Aww` cat de draguu` si romanticpuppy dog eyes

| emanuel94 a răspuns:

Primul sarut a fost la 14 ani si s-a intamplat chiar de ziua de nastere a mea jucand jocul acela cu sticluta am cazut eu si cu o colega; ne-am ridicat si ne-am apropiat ca pentru un pupic dar am ajuns sa ne sarutam.A fost destul de surprinzator pentru mine dar in acelasi timp foarte frumos si am avut o senzatie foarte reconfortabila.

| olivia123 a răspuns:

Paiiii, primul` sarut l-am avut la 13 ani. in timpul unui dans