Aveam vreo 10 sau 9 ani și era ziua mea.
Vine vecinul meu cu câțiva ani mai mare, îmi dă cadoul și în loc să mă sărute pe obraz, mă sărută pe buze. A durat 3 secunde și nici atât. Nici nu-l consider sărut
Nu îi împărtășeam sentimentele, la vârsta aia numai la băieți nu mă gândeam eu
Un sfat ar fi să nu săruți o persoană doar ca să săruți.
Așteaptă o persoană la care chiar ții și care nu vrea doar să te pupe și apoi să te lase.
Fii cu capul pe umeri.
Primul sarut :
Emotionant, ronabtic si foarte dulce, aveam 13 ani ( eram mic da ) in parcul din orasul meu pe o banca, intr-o seara de vara foarte fierbinte.
Primul nu conteaza atat de mult, pentru mine a fost chiar jenant; cel mai important e acela cand chiar simti ceva pentru persoana aceea, deci:
6 dimineata pe holul hotelului eram intr-o tabara si atunci plecam din camera fetelor dupa o noapte extraordinara. Jucasem adevar si provocare vreo 2 ore, si cand plecam (pentru ca la 7 trebuia sa ma trezesc ) a venit si ea pe hol, si am intrebat-o daca mai vrea inca o provocare Asa a fost, cea mai frumoasa senzatie ^-^. Un sfat ar fi ca daca simti ceva pentru un baiat, si vezi ca este la fel, insa el nu ia atitudine fa tu primul pas. Daca plecam in dimineata aia fara sa fac ceva mi-as fi dat pumni in cap urmatoarele saptamani .
Primul sarut. Ceva...pe care nu-l poti descrie. A fost, nu am cuvinte sa spun. CanD:cand eram mai mica. Unde:la mare.
Sfaturi: Nu saruta pe "oricine"doar pentru a vedea cum este. Saruta persoana pe care o iubesti cu adevarat si momentul va fi de neuitat. Lasa-l pe el sa te sarute ("conduca") si totul va fi perfect. Mult succes!
Andreeasweet întreabă:
Alesssiiia întreabă:
lorifrumushik întreabă:
Uilula întreabă: